Gol geliyorum demedi mi?

İlk yarı adam akıllı pozisyon yok, rakibin bireysel hatasından atılan 1 gol. İkinci yarı ise tamamen uykuda bir Galatasaray. Yenilen golden sonra kabus görmüş gibi uyanmaca ama iş işten çoktan geçmece… ve 90 dakika skoru 1-1.

Manisaspor sis yüzünden İstanbul’a uçakla gelememiş gece yarısı 4’te otobüsle gelmiş ama sanki roller tam tersi. Galatasaray’lı oyuncuların yürüyecek hali yok. Manisa ise bastıkça basıyor yenerse sanki lider olacak. Milli takım arasında dinlenmiş, liderlik için gümbür gümbür saldıran bir Galatasaray bekliyordum ama büyük hayal kırıklığı yaşadım. Takımda domuz gribi olan bir tek Arda değildi heralde. Bütün takım hafta içi çalışmamış sanki.

Bir de bütün maç kendi kendime söylenip durdum; Keita cezalı ya da sakat değilse içerde dışarda bu takımın banko oyuncusudur arkadaş. Maçı son dakikaya kadar bırakmayan, asıldıkça asılan Manisa’ya da ayrıca bir alkış.

“Gol geliyorum demedi mi?” için 2 yorum

  1. gol mac baslamadan geldim dedi zaten, su taraftardaki hirsin yuzde biri bu topcularda olsaydi keske, rotasyonda bukadar abartilmaz koyacaksin keitayi kardesim, zaten ben bugun samiyende galatasarayin top falan oynadigni goremedim onun icin kotu oynadik bile diyemiyorum, iki hafta ne yaptilar acaba bizim gibi fifa mi oynadilar, uzatilan altin tepsiyi geri cevirme aliskanligimizdan bi kurtulamadik, olmaz bukadar laubali bir topcu toplulugu bukadarmi umrunuzda degil!!!

  2. Bu takimda birsey olmaz elanoya verilen paraya yasik nonda uyuz esek gibi ayhan tam fiasko kaleci iyi reklam cekiyo iyi türkce konusuyo birde isini yapsa bir iki top tutsa artik

Yorumlar kapatıldı.