GS Bonus

Galatasaray’ın, Denizbank ve Garanti Bankası işbirliği ile gerçekleştirdiği GS Bonus Taraftar Kredi Kartı faaliyete geçmiş. Tanıtımlarda futbolcuları bonus kafa yapmışlar. Nonda ve Keita oldukça sempatik ama Zan oldukça yanlış bir seçim olmuş.

Kartın detaylarını, ne işe yarar eder öğrenmek için buraya tıklayınız.

“GS Bonus” için 10 yorum

  1. Enteresan bir çalışma olmuş. Nonda’ya ayrı bir yakışmış ve Gökhan Zan da utanmış biraz sankİ:)

    Bu arada yeni bloga geçiş yaptım koray, altinayakkabi.blogspot.com. Beklerim, onur konuklarımdansın.

  2. bu bonus karttan almayanı stada (turk telekom arena) almayacaklarmis seneye milliyette oyle yaziyor..nasıl bi mantıktır? 🙂

  3. GSBonus’un yenilikleri ve sunacağı avantajlarla ilgili de bilgiler veren Şardan sözlerine şöyle devam etti; ‘’Yeni stadımızın açılışı ile birlikte, dünyada ‘ilk’ olacak bir uygulama hayata geçecek, stadyuma girişler için sadece GSBonus kullanılacak ve Galatasaray Futbol Takımı’nın kendi sahasındaki tüm maçlarına ait bilet ve kullanıcı bilgileri, temassız ödeme özelliği ile birlikte GS Bonus Card’lara yüklenecek. Böylece taraftarlarımıza daha kolay ulaşabilecek ve onlara daha iyi hizmetler sunabileceğiz. Yine temassız kart özelliğine sahip olacak ‘Prepaid (ön ödemeli) GS Bonus’ ise, 2010 yılının ilk çeyreğinde taraftarlarla buluşacak.’’

    bilmem göreceğiz:)

  4. “hafif” olaya gondermeydi sadece.. Yazmak istedigim o kadar sey var ki bu konularla ilgili.. Keske demecleri ben verebilsem diyorum cogu zaman..

  5. konuyla fazla alakasi yok ama Yigit Sardan’da hafif sikinti var, umutlarimi kirdi kendisi diyelim..(Bkz. GS-FB basket maci sonrasi..)

  6. benimki de gondermeydi. 🙂 bugun de basketbol subesinde ne bok yedikleri ortaya cikti. ayiptir, bu kadar salak yerine konmaz insanlar yahu. pes.

  7. sorma..

    halbuki Murat Murathanoğlu ne guzel CemAAL nAAlgAA derdi…

Yorumlar kapatıldı.