Haim Revivo’nun takımı

Çok severek takip ettiğim galatasarayformaları adlı blogun yazarı Selocan çok ilginç birşey yakalamış. Türk futbolseverlerin Fenerbahçe sayesinde tanıdığı ve sarı lacivertli formayla oldukça başarılı bir performans sergileyip ardından da Galatasaray’a transfer olarak yaklaşık 10 maç oynayıp ülkemizden ayrılan Haim Revivo, İsrail’de satın aldığı FC Ashdod adlı kulübün renklerini değiştirmiş.

Revivo ne uzun yıllar formasını giydiği ve Revivo’yu Revivo yapan Celta Vigo’nun, ne de müthiş bir futbol ortaya koyduğu ve 2 sezon boyunca formasını giydiği Fenerbahçe’nin renklerini kullanmış. Adam takımın renklerini sarı kırmızı yapmış. Üstelik takımın formaları da eski Galatasaray formalarının kopyası. Konuyla ilgili detaylar ve fotoğraflar için galatasarayformaları.blogspot‘u ziyaret etmenizi öneririm.

“Haim Revivo’nun takımı” için 2 yorum

  1. Üstad diğer resimleri de paylaşabilirdin, bizim öyle takıntılarımız yok 🙂 Özellikle formalar gerçekten çok ilginç. Bu kadar da taklit edilemez yani. Hele bizim Umbro dönemi, ortadan siyah geçen parçalıyı aynen almışlar 🙂 Ya Fener’e çok kızmış ya da sevmiş bizi Revivo.

    Blogunda paylaştığın için ayrıca teşekkür ederim..

  2. Revivo’nun israile girmesi yasak bu arada hayatını amerıka da devam edıyor, israilli bir mafya ailesi ile girdigi olaylar yuzunden ulkeden gıtmesi durumunda olayı kapatmak uzere anlasmıslar bir blogda okumustum, kız davasıydı galıba

Yorumlar kapatıldı.