29 Kasım’da vizyonda: El Clásico

La Liga’nın yayın haklarını elinde tutan Mediapro firması, El Clasico’nun sinema salonlarında yayınlanmasına onay verdi. Dünya tarihinde ilk kez bir futbol maçı sinemalarda izlenebilecek. Maça gidilemiyorsa müthiş ses ve görüntü kalitesiyle sinemada maç izlemek keyifli olabilir.

Gerçi sonu belli olan film için sinemaya gidilir mi, o da ayrı tabii 🙂

“29 Kasım’da vizyonda: El Clásico” için 7 yorum

  1. Yanlış hatırlamıyorsam, geçen ayki Ukrayna-İngiltere maçı da İngiltere’deki bazı sinemalarda yayınlanmıştı.

  2. 2006 dunya kupasi, isvec almanya macini stockholmde bir sinemada seyretmistim. Medeni insanlar tabi herkes efendi efendi oturdu macini izledi, ses yapana ssstt deniyor arkadan o derece…neyse mac bitti yenildiler (bildigin eleniyorsun be kardesim) “mmm filmin sonu cok olmamis” modunda herkes cikti sinemadan. Disarda hayat devam ediyor, hersey normal. O dunya kupasina gidebilmek icin oynadigimiz kadikoydeki isvicre macini ise universitenin amfisinde dev projektorde izlemistim ama amfiyi gormen lazim merdivenler dahil fulLL doLu (evet biliyorum full zaten dolu demek). Daha mac baslamamis herkes cosmus, o karanlikta amfi nasil inliyor, sol/sag on/arka siralar tezahurat, meksika dalgasi ne ararsan var. Sirada istiklal marsi, herkes ayakta, herkes oyle icten okuyor ki, o erasmus cocuklarinin laa nooliyi diye cipil cipil bakislari hala gozumun onunde..Tam o sirada Alpay a geldi kameraya…Adam bizden gaz, 2 dakka sonrada penalti yapti zaten! Mac bitti, gidemedik aQ o kupaya, cikisda herkes bi sigara yakti. Demem o ki, sinema isi iyi guzelde, sinema da kimin oldugu da onemli :o)

  3. Galatasaray Fenerbahçe maçını verseler sinemada sonu ne olur bilinmez de, birkaç yüz sinema salonu yakılır, yıkılır. Birkaç bin sinema sever ! hastanelik olur. Yaşananlardan da ayrı bir film çekilip vizyona girer, onu izleyenler de aynı şeyleri yaşarlar, kısır döngü olur 🙂

    Barcelona Real Madrid derbisinde ise sorun çıkmaz, neden ? Medeni diyeler mi, hayır… Barcelona’da Real Madrid’i destekleyen insan yok denecek kadar azdır, olanlar da zaten sinemaya gitmez evlerinde pısarlar, aynı şey Madrid halkı için de geçerli tabi.

  4. ya KoKo hep Barcelona kaanacak diyorsun, hadi Real hırs yaptı macı aldı ne olacak 🙂

Yorumlar kapatıldı.