Türk futbolunu iğrençleştirmeye devam ediyorsunuz

Ankaraspor olayları yetmedi şimdi de başına geçtiğiniz Ankaragücü’nde iğrençliklerinize devam ediyorsunuz. Birleşmeme adı altında Ankaraspor’dan neredeyse bütün futbolcuları aldınız, antremanlara tek otobüs yetmiyor iki otobüsle gidiyorsunuz şimdi de hocayı paketlemeye çalışıyorsunuz. Tamam yönetim hocadan memnum olmayabilir ancak herşeyi bir yolu yordamı vardır. Bu sabah yapılanlar olacak gibi değil.

Dün Hikmet Karaman tarafından sabah 11.30 olarak bildirilen antrenman saati, yönetim tarafından futbolcular tek tek aranarak saat 18.00 olarak değiştirilmiş. Bunun üzerine Hikmet Karaman’ı arayan futbolcular Karaman’ın, “Hayır değişiklik yok. Antrenman sabah saat 11.30’da, herkes saat 11.00’de tesislerde hazır bulunsun” sözleriyle karşılaşmış. Bu sabah ise tesislere gelen futbolculara yönetimin verdiği talimat doğrultusunda kapıdaki güvenlik elemanları tarafından “Antrenman yok” bilgisi verilmiş ve bunun üzerine futbolcuların çoğunluğu tesisleri terk etmiş. Teknik direktör Hikmet Karaman ve heyeti antrenman için tesislere gelip sahada futbolcuları beklemeye başlarken, sarı lacivertli futbolculardan sadece Ceyhun, Semavi, Ariel, Bora, Serkan Kırıntılı, Metin Akan’ın tesislerdeymiş.

Hikmen hocanın sözleşmesi çok sağlammış ve kendisini böyle bezdirmeye çalışıyorlarmış. Sakın geri adım atma, donlarına kadar al bunların hocam. Bu yapılanlardan ve Gökçek ailesi gibi zihniyetlerin Türk futbolunda yer almasından iğreniyorum.

“Türk futbolunu iğrençleştirmeye devam ediyorsunuz” için 7 yorum

  1. futbolcuları arayıp idmanı iptal eden kişi de yönetim adına Hürriyet miş..nie geldiiii belii oldu şimdi..

  2. İstanbul takımlarının hüküm sürdüğü. 3 takım dışında türkiyede futbolun algılanmadığı. diğer takımların güçlenmesinden yeni bir rakibin oluşmasından tırsan istanbul yalakalarından sadece Melik Gökçek gibi biri başedebilirdi. Melih Gökçek bzi Ankaragüçlü taraftarları için bir kurtuluştur. bu benim görüşüm deği ltüm camianın görüşüdür. takip edebilirsiniz http://www.since1910.net. Siz ortadaki olayların etik olmadığını politikacıların futbola karşmaması gibi görüş bildiriyorsunuz. Amma vellakin FB_GS_BJKnin hüküm sürdüğü yıllar cok mu temiz. o kadar kirli çirkefliklerin döndüğü türk futbolunda sadece Ankara’da olanlarmı göze çarpmakta. taraflı ve yanlı görüşler bunlar.Türk Futbolunda bir iğrençlik varsa bunun kaynağı İstanbul’dur. Ankaragücü tarfatarları olarak Biz Gökçek ailesini sonuna kadar destekleyeceğiz. Bundan sonra biz varız.

  3. Footballeve.com adminine : Eğer samimiseniz futbola politikanın karışmasını istemeyenlerdenseniz.Uzaklarda aramayın ben size İstanbul’dan onlarca örnek gösterebilirim. Ama Mesele Ankara ise samimiyetinize güvenmiyorum.

  4. Melih Gökçek siyasi hayatında neye çare oldu ki. O anca gidip ODTÜ’nün arsasına göz dikip nasıl paraları ceplere indiririm hesabı yapsın siyasi yaşamını sadece parayı indirmek için kullanan bir adam. Kime ne faydası oldu ki Ankaragücü’ne faydası olacak. feykbey sen de çok ümitlenme. Çareyi Gökçek ailesinde bulacağınıza bence 100 yıllık köklü bir kulübü nasıl bu heriflerden kurtaracaksınız ona bir bakın. Size yatırım yapacaklarına, sizden çok şey koparabilirler, farkında bile olmazsınız. Bir zamanlar Cem Uzan’ın Galatasaray’ın başına geçmesini isteyenler vardı, tek çare oydu !! Bu da aynı işte. Anladın ne demek istediğimi.

  5. @feykbey; konu ankara istanbul ya da baska bir sehir degil konu zihniyet. eger gokcek ailesinin ankaraspor-ankaragucu olayinda yaptiklari size normal geliyorsa soyleyecek soz bulamiyorum. demek ki basari icin hersey mubah ki bunun sonunda basari gelmeyecegi de cok acik… ankaragucu koklu bir camia umarim en kisa surede hakettigi yeri bulur baskentten istanbula rakip olur ama bu yapilanlan cirkinliklerle herkesi karsiniza alarak ne kadar olur soru isareti.

  6. Bu olaylar baştan aşağı mide bulandırıcı. Bunu tasvip eden Ankaragüçlüler de İ.Melih’ten nemalanan, para yiyen, ne idüğü belirsiz, beş para etmez adamlardır. Burada bile var ve yorum yazıyorlar ne yazık ki! Bursaspor dilerim bu ****lerden (küfür yok. -admin) kardeşliğini hemen çeker!!!!

Yorumlar kapatıldı.