Futbolcu değil gladyatör sanki

Ablanın adı Elizabeth Lambert. New Mexico Lobos takımında stoper mevkiinde görev yapıyor. Bakın oynuyor demiyorum görev yapıyor diyorum:)

Thanx to Haxx for the video.

link: http://www.dailymotion.com/video/xb33ob_new-mexico-lobos-soccer-player-eliz_sport

“Futbolcu değil gladyatör sanki” için 8 yorum

  1. sanırım onun isteyip de bulamadığı kramponu, rakibi almış.
    ya da sevgilisi falan şu kız ne güzel oynuyo falan demiş buda yedirememiş.
    kadınları başka türlü açıklayamıyorum

  2. Birincisi ben orada okurken bizim universitenin kiz takiminin oyunculari bu kadar guzel degildi.

    Ikincisi, herkes amerika bu altyapi ile 20 yil sonra futbola damgasini vuracak diyor. Hikaye kardesim, Amerikali’dan futbolcu olmaz. Cunku bu hakemlerle herhangi bir yildizin gelisme sansi yok, futbol hayati 22 sinde biter. Kiz sari karti 4 tane kirmizilik pozisyondan sonra gordu, hicbir yildiz oyuncu cikar(t)miyorlar. Takim oyunu da takim oyunu, forvetle ortasaha arasinda idman farki oldugunu sanmiyorum. (defence-offence) muhabbeti. Ayrica “there is no “I” in team” le alexsiz, hagisiz, messisiz futbol oynanmaz.

  3. BYU tournamenta kalmis en azindan ama 2. turda Stanford’a kaybederler ve geri donerler ki zaten herhalde hala baya sakatlari vardir. Bu arada WPS (Women’s Professional Soccer) basladi ABD’de, takimina sertlik katmak isteyenler bu kizi alirlar belki draftin altlarinda:)

  4. @cancan

    sana tamamen katılıyorum ancak adamlar (kadınlardan bahsetmiyorum, bilmiyorum çünkü) her dünya kupasına katılıyorlar. Dünya sıralamasında da bizden oldukça yukarıdalar ne yazık ki. Ben de onu anlamıyorum.

  5. @ Selocan

    Kanada, meksika, jamaica, trinidad, honduras, guatemala gibi zavalli takimlarin oldugu eleme turlarinda babam da o kadar puan toplar. Bi meksika nadiren kafa tutuyor yoksa Turkiye eskiden oldugu gibi Asya’dan katilsa dunya grubu elemelerine Gider pakistana 10 gol atar geri geliriz. siralamada da Brezilya, italya, almanya, Turkiye olur.

Yorumlar kapatıldı.