Şampiyonlar Ligi Salı

Fiorentina Liverpool’u fena şaşırttı. Maçın yıldızı Jovetic. İş var bu çocukta. Rafa Benitez‘in bir an önce defanstaki hatalara çözüm bulması lazım. Debrecen deplasmanının Lyon için daha zor geçmesi bekliyordum ama işi ilk yarıda bitirip rahatladılar. Arsenal 78’e kadar geldi de geldi sonunda hak ettiği golü buldu. Inter yine kayıplarda. İtalyan medyası Mourinho‘yu yorar bu hafta. Barcelona Camp Nou’da Kiev’i fazla sıkmadan 2-0’la geçti. F grubuna hiç bulaşmıyorum izlenesi değil.

E Grubu

Fiorentina – Liverpool: 2-0 Debreceni – Olympique Lyon: 0-4

F Grubu

Unirea Urziceni – VfB Stuttgart: 1-1 Rangers – Sevilla: 1-4

G Grubu

Arsenal – Olympiakos: 2-0 AZ Alkmaar – Standard Liege: 1-1

H Grubu

Rubin Kazan – Inter Milan: 1-1 Barcelona – Dinamo Kiev: 2-0

“Şampiyonlar Ligi Salı” için bir yorum

  1. Ufak eklemeler yapayim..

    F grubunda Rangers-Sevilla maci aksine guzeldi, oncelikle Celtic ve Rangers maclarinda TV’ye bakmak , o cimleri gormek hosuma gidiyor.. Rangers baya bastirdi, bir tane net penaltisini , gozunun onunde olmasina ragmen hakem calamadi, mac 0-0 ve ortada , Sevilla’nin ciddi bir atagi yokken.. Sonra goller geldi, 0-2 den sonra tamamen kopmus mac.. Ama Novo’nun uzaktan golu izlenir Rangers adina..

    Arsenal macinin ozetlerini izlerken, Nikopoludis dedim iyice isin cilkini cikarmis..Feci toplar cikardi, gerci ustune basina da vurmadilar degil..Bir tane cikardi Gallas’in onune dustu onu da cikardi, o pozisyon guzeldi..Arshavin’de terbiyesiz bir gol atti be kardesim 🙂

    Son olarak Standard Liege’in kalecisi Sinan, Terim kadroya’da aliyormus galiba , bilmiyordum.. Baya zipir zipir bir kaleci..Attiklari golde de son dk.da ileri uzun doldurdu..

Yorumlar kapatıldı.