Zlatan&El Nino

Barcelona Ibrahimovic golleriyle kazanmaya devam ediyor. Oyunu yavaşlatıyor, kendine oynuyor, Barcelona’ya hiç uymuyor!

Torres’de dün büyük döktürdü, hat trick yaparak keyif verdi. Özlemişim böyle net Liverpool galibiyetlerini.

“Zlatan&El Nino” için 6 yorum

  1. koko, onu bunu bırakta şu kankan haldun’a sölesene Marquez’i alsın. gelen son hbrler piquenin bu performansından sora iice gözden çıkarmış barca ve çok düşük bi para ile 2 senelik teklif yapacaklrmış. bu adamıda aldıkmı bizi zor yakalarlar bidaha.. yeni popescu olur..

  2. “Zlatan Barça’ya uymaz” diyenlerin hepsi Hıncal Uluç tadı yakalamak isteyenlerdi. Ulan dünyanın en iyi forveti dünyanın en iyi takımına uymaz mı? Akıl var mantık var anasını satıyım. Egosu varmış, Eto’o’daki ego mu büyük İbo’daki ego mu?

  3. Derler… Neler demediler ki, onu da derler… Daha neler neler diyecekler…
    Ama Barcelona futbolunu oynayacak tıkır tıkır, kupaları takacak koluna şıkır şıkır 🙂

  4. Şimdi ben İbo’nun Barça’ya uymayacağını söyleyenlerdendim. Adam ağzımın payını verdi kabul ediyorum. Ama şunu da hep söylerim Zlatan şuan top peşinde koşan en iyi forvet (Messi ve Ronaldo forvet değilse). Yani adamın en iyi olduğunu kabul etmiş biriyimdir 3 sezondur. Ne Eto’o ne Torres, bilirim Zlatan en iyi. Buna rağmen Barça’ya uymaz demiştim. He yanıldık orası ayrı :). Fakat şunu da söylerim Ronaldo’ya da uymaz diyen adamları da merak ediyorum. O daha sebepsiz bence. Sırf Ronaldo ve Real antipatisi yüzünden bu adam hiçbir şey yapamaz dediler. O da yaptı. Tabi çok sevdiğim footballove Barcelona’lı olduğu için pek yazılmaz çizilmez bu adam ve takım 🙂 Yazılınca anca Magandalıkları yazılır. Bu vesileyle teessüff ederim 🙂

    Not: Ronaldo ve Zlatan’ı kıyaslamıyorum. Bir cümlede 2 futbolcu geçince hep kıyaslanıyor zannediliyor son zamanlarda, boşuna polemik olmasın.

  5. Ronaldo Madrid’de iş yapmaz hiç bi’ zaman demedim, diyene de yok artık derim:) ama magandayı övmek de içimden hiç gelmiyo’ be selocan:)

Yorumlar kapatıldı.