Bu Ibrahimovic Barcelona’ya uymazdı hani?

Barcelona’ya transferi öncesi atıp tutanlar vardı; Ibrahimovic Barcelona’nın sistemine gitmez, oyunu ağırlaştırır, kendisine oynar filan diyorlardı.

Eee Zlatan her maç atıyo’-attırıyo’. Uydu Barcelona’ya galiba?

“Bu Ibrahimovic Barcelona’ya uymazdı hani?” için 11 yorum

  1. İbra’nın barca’ya uyacağını düşününelerdendim. Ama daha tam karar vermek için erken gibi.

  2. bnde o yorumları yapıodum hala yapıorum:) bnce ibrahimovic oyunu yawaşlatıo we daha da yawaslatıcak. etodan çok daha yetenekli oyuncu bu kesin. aksini sölesm aptal olurum ama eto çok daha verimli.. koko kulaklarım dünden beri çınlıo anlamıştım zatn andııını..

  3. Şimdi şöyle bi durum var Ibrahimovicin Etoodan daha iyi bi futbolcu olduğu kesin. Ama Etooyuda küçümsememek lazım ben hayatımda onun kadar fırsatçı karambol golcüsü görmedim Interde kendini geliştirdi mi ne ceza sahası yayından falanda gol attı hani ikiside büyük futbolcu fakat Ibrahimvici tek geçerim..

  4. İbrahimovic varsın yavaşlatsın oyunu ne güzel her maç 4 gol 5 gol atıyor adamlar ibrahimovic de baya katkı yapıyo şu anda yavaş yavaş devam etsin böyle.

  5. barcelona maçıını dün dışarda olduumdan izleyemedim sabah baktım gollerden birini bu adamın attını görünce bu postu atıcaaına emindim. cevabım hzr yani. bu adam atıoda eto interde nlr yapıo peki? attııı goller ortada. hiç kmse kusura bakmasın bu barcelonada ben BİLE gol atarım. etoda interde atıo ne yani ordada ibrahimovic mi bşy yapmıomus zmnında. etonun oynadıı zmnda barcelonanın kazandıı kupaları herkes bilio sne sonu görücez ibrahimovicli barcelona ne alıcak.!.

  6. Ibrahimoviç Eto’o’dan daha iyi oyuncu. Bu su götürmez bir gerçek. Ben de İbo’nun tam uyum sağlayamayacağını düşünüyordum açıkçası. Olağanüstü işler yapan ama sezonda 6-7 maç kötü oynayan…. Neyse İbo her türlü her yerde o biçim oynar 🙂

  7. Ibrahimovic atıyo’ da Eto’o atamıyo’ demedim zaten. Hem Bu blogda hem de başka sitelerde Ibra transferi öncesi ne yorumlar yapanlar vardı. Onları bi’ anmak istedim:)

  8. bnde şu lafa hastaym. onları karşılaştırmak yannış. ronaldo messi aynı diil. ibo eto, yok olmaz stil farklı. boşwriin abi herkes herkesle karşılaştırılabilir hiç farketmez. stil fizik kaş göz saçı uzun kısa boşwerin bni sahada oynadıı mevki ilgilendirir. ikiside aynı mevkide oynuo. bu arada KOKO dün Etoo yne attı..:) ADAMIM BNM..

  9. Koko Zlatan’ı yazmışsın Ronaldo’yu da artık bir zahmet yaz 🙂 5 gol oldu dün yine çaktı. O adama ve Real’e sırf antipati besliyorlar diye bu takımda iş yapamaz diyen çok olmuştu. Sana göre Maganda ama kabul etmek lazım büyük futbolcu.

  10. eto ile zlatan ı kyaslamak yanllış bana göre.ikisi aynı mevkinin oyuncuları ama stilleri farklı.bana göre ikiside başarılı.Zlatan Barça ya ayak uydurmaması söz konusu degil.Profosyonel bir oyuncu.Tek sıkıntı inter trübünleri idi onuda atlattı şimdilik.Yarı finalde yada finalde karşısına bidaha çıkmaz umarım.Gerçekten çok baskı kurdu üzerinde İnter taraftarı.Maçın başında yakaladıgı o pozisyonu gole çevirse o 90 dk bitmezdi:)))))

Yorumlar kapatıldı.