Hadi len ordan maganda

Pichichi olup Messi’den daha iyi olduğunu kanıtlayacakmışmış…

“Hadi len ordan maganda” için 15 yorum

  1. maganda falan diyoruz ama gerçektende iyi futbolcu. gol kralı olsa bile hiç şaşırrmam abi…

  2. Gerçekten bu lafı etmiş mi bu maganda?
    Yahu insan ikinci olmaktan da mutlu olmasını bilmeli, neden bu kadar kasıyorsunki beyhude bir çaba için.

  3. kişiliği zayıf yada karakteri olmayan biri olmayabilir ama bence dünyanın en iyisi yinede ronaldo…maradona
    ronaldodan da karaktersizdi ama yinede dünyanın en iyisiydi…messi ronaldo kadar sert şut çekemiyor,hava toplarınada ronaldo kadar hakim deil…messinin ronaldoya karşı 2 eksisi var…

  4. ya messiyi fazla abartmıomusun koko:) şundan 5 sene evvel ronaldinho çokmu farklı oynuodu messiden. ronaldo hakikaten farklı şunu bi görmen lazım artık..maganda lafına kesinlikle katılıorum ama yne de messiden çok daha komple ve dolayısıyla iii futbolcu..

  5. ronaldonun messiden daha iyi olmasi icin daha bin firin ekmek yemesi lazim. bir kere artistligi birakmasi lazim, gereksiz hareketlerinden kacinmasi sart. bu kibirli kisiliginden kurtulamadiktan sonra, messiyi sittin sene gecemez. bak messiye, dunyanin en iyisi, ama hic artistlik yapiyormu? arada neymis, messi hava toplarina cikamiyormusmus. ya birakin allah icin, oyle ayaklar olduktan sonra kafa tapuna cikmasin zaten. cikacagi zamanda cikiyor, barcelona – manu macini izlesin messi kafa topuna cikamiyor diyenler. messinin golu gordugum en guzel kafa gollerinden bir tanesi. ayrica messi ronaldodan cok daha iyi top suruyor, cok daha iyi top sakliyor, ve cok daha iyi TAKIM OYUNU oynuyor. Son olarakta sunu soylemek istiyorum, ronaldo messi kadar iyi olsaydi, barcelonada oynardi 🙂

  6. Yahu hangisinin daha iyi olduğunu gösteren bir ödül değil ki o ödül. La Liga’da o sezonda gol kralı olan oyuncuya verilen ödül. Bu sebeple Ronaldo tabi ki o ödülü kazanabilir. Şuanda da zaten en büyük adaylardan biri. Bu ödülü kazanan daha iyi olmuyor. Muzo B’nin dediği gibi Guiza Messi’den daha mı iyi 🙂 Ya da geçen sene Forlan kazandı. Geçen seneki Messi’den daha mı iyi Forlan.

    Hangisi daha iyi derseniz. Bence Messi daha iyi fakat Ronaldo’nun da Messi ye göre artıları var. Kafa topları, uzaktan sert şutlar, freekickler ve Daha güçlü olması, omuzomuzalarda ayakta kalabilmesi vücudunu iyi kullanması Messi’ye göre artıları. Fakat bu kadar artısı olmasına rağmen Messi bence şuan dünyanın en iyi futbolcusu. Fakat yine de bir Napoli’yi şampiyon veya Arjantin’i ise dünya şampiyonu yapamadağı sürece Maradona tek kalacak. Maradona tek başına bir takımdı
    Messi ise Barcelona’nın muhteşem takım oyununun bir parçası. Yani Barça’yı şampiyon yaparsın da, gitsen Napoli’ye o takımı şampiyon yapamazsın tek başına. Bu sebeple hala Maradona 🙂

  7. demekki dalai lama futbolcu olsaydı, dünyanın en iyi futbolcusu olurmuş.. ahlak, erdem en üst seviyede sonuçta adamda.

    Pichichi’ye gerek yok daha iyi olduğunu kanıtlaması için, zaten daha iyi. messi’yi robben’le, ribery’le kıyaslamak lazım..

  8. Koko bilirsin ki Ronaldo’yu daha çok severim Messi’den:) Messi , çok iyi çocuk edebiyatı yapıyormus gibi geliyor bana nieyse. Gol kralı olma noktasına gelirse de yüzde 99 CR olur zaten. Messi’den farkı da bu zaten. 90 dakika şahane oynayayım, çok asist yapayım gibi bir derdi yok bu adamın. Ferguson’ın elinde yetişmiş bir futbol makinesi CR. Çıkar golünü atar ve bütün maçı bırakır. Fergie’nin elindeyken bile oyun disiplinine bağlı kaldığı zaman sınırlıydı, Pellegrini’nin elinde çok daha düşük olacaktır bu süre. Ama benim tanıdığım CR’nin ölüsü bu ligde 25+ atar. Bu adam oynamak için değil skoru almak için yaratıldı bunu unutmamak lazım!..

  9. Messi tek top oynarken gören var mı? Yani Messi takım oyuncusu değil bencilin tek veya topu seven birisi. Messi çalım atarken tüm takımı nekadar yavaşlattığını görmek için ispanya maçlarını değil de ingiliz takımları ile yapılan maçlara bakın, bir iki kişiyi geçiyor ama üçüncüsünde kalıyor ve bu sırada tüm defans yerleşmiş oluyor. Messi kendi çöplüğünde öten bir horoz, ama o çöplüğe başka bir horoz geldi 🙂

    Maganda ama daha iyi futbolcu, takım oyuncusu ve golcü… Messicileri korku saldı… Sezon sonunda görüşürüz 😉

  10. Ronaldo’nun sahadaki magandaligi benim problemim. O kucuk daglari ben yarattim buyuklerini de allaha biraktim…
    eger allah bugun bu kadar meshursa, sayemdedir
    havalarina takiliyorum ben magandanin.

    Sokakta yaptiklari beni hic ama hic ilgilendirmez.

  11. Ne gereksiz tartışmalar bunlar yahu! Yok Ronaldo magandaymış, sana ne, bana ne? Yok Messi daha iyyimiş yok Ronaldo daha kötüymüş, yok ronaldo kafada atabiliyormuş, yok messi bencilmiş, hey gidi hey… Tirajcılar için Popüler olabilecek, para getirebilecek her gereksiz yüzeysel tartışmada biz varzı Türkiye milleti olarak… Hemen gaza gel karşılaştır! Ya futbol bu mu? Magazin yapmak mı futbolun bir parcası, futbol mu magazinin parçası! Sevmiyorsan yazma, yerme, germe,… Yok tam tersi maganda de, aşagıla, tartışma çıkaracak yazı yaz altına bir satır biz sazanlarda atlayalım tıklayalım, yorum yazalım, tartışalım. Ben senin samimiyetine inanmıyorum özellikle Ronaldo konusunda! Gerisini bilmem!

    İlla iyi oyuncu iyi karakterli olacak, açıklamalarında abilerimden bana destek olacak diyecek. Ve ekleyecek şımarmadan çalıaşcağım. Hay be, şımar ulan şımar bana ne? Şımarsanda bir şımarmasan da! İbne ol, içki iç, sigara içsin bana ne, bize ne? bunlar özel hayattır. Futbol değil! Magazinciliktir. Sevmiyorsan magandanı da al git 😀 Bilmiyorum sert bir yorum mu oldu! Ama benim doğrum ne yaparsın, ne de olsa yaşadığımız yer Demokratik Yasaksız Türkiye!

  12. @ZA; Kendin demişin “benim doğrum ne yaparsın, ne de olsa yaşadığımız yer Demokratik Yasaksız Türkiye!”. Ben de yazıyorum işte samimiyetime inanmamak kendi fikrindir aynen devam et.
    Bu arada sen blog ne demek pek anlayamamışssın heralde. “Tiraj için, popülerlik için, para için yüzeysel tartışma” diyerek. O kadar çok para kazanıyorum ki bu tartışmalar sayesinde sorma!

Yorumlar kapatıldı.