Eee 2 dakikada sattın Levent


“Beşiktaş’ın durumu yürekler acısı. Beşiktaş tarihinde hiçbir zaman 6 maçta 12 puan kaybetmedi. Bunun hesabını hoca da verecek, yönetim de verecek, başkan da verecek. İstifa etmeyeceğim, görevimi sonuna kadar götüreceğim. İstifa edecek çok kişi var. Öncelikle, aldıklarını vererekten teknik direktör, arkasından sayın Yıldırım Demirören. Tabi sonra sıra bize de gelecek, ancak önce onlar bir yolunu alsınlar. Başarı yaşanmadı kardeşim. Beşiktaş taraftarının duası ile oraya geldi Beşiktaş. İçten gelen dualarla çifte kupa kazandı. Buna başarı denmez. Biz kaybettik onlar da kaybetti. Buna başarı mı diyorsun? Dualarla Beşiktaş şampiyon oldu. Artık çözüm yolu kalmadı.. Sabrın sonu mu kaldı? Taraftarın yüzüne bakacak halimiz yok. Yönetici olarak maskeyle sokağa çıkar olduk.

Levent Erdoğan

“Eee 2 dakikada sattın Levent” için 2 yorum

  1. acikcasi ben bu kadar basarisiz bir transfer doneminden sonra bu islerin boyle olacagini o kadar iyi biliyordum ki, daha ilk haftadan sogudum takimdan..yonetimle ilgili soyleyecek hic bir seyim yok heralde galatasaraylisi da, fenerbahcelisi de, xsporlusu da besiktas yonetiminin ne kadar vahim durumda oldugunu goruyordur..ama anlamadigim tek sey mustafa denizli gecen sene her ne kadar benim dusundugum oyun ici degisiklikleri zamanında yapmasa da fazla gec olmadan yapiyorken, su an neden takimi atesleyecek degisiklikler yapacagina tam tersine baltalayacak hareketler yapiyor anlamiyorum..bu sezon besiktas icin sezon basinda transfer doneminde bitmisti o yuzden hic bir besiktaslinin su siralar sezon bitti diye uzuldugunu sanmiyorum..bari avrupada bir sansa basari olsun diyecegim de..kendim bile inanmiyorum dedigime

  2. bn sana söyliim neden ahen, denizli hangi çalıştırdıı takımda 2 senelik kontrat yapmış baştan. hangi takımda 2 sene üst üste başarlı olmuş. ilksene çalıştırıo yapıo şampiyon, 10 katı fazla paraya atıo imza, takılıo sora. bu iş bu kdr basit..

Yorumlar kapatıldı.