Şapka çıkartıyorum

Maç öncesi eksikler, yorgunluk ve Pana tarafarları yüzünden biraz olsun tedirgindim. İlk defa mağlup olabiliriz demiştim ama erken gelen golün de rahatlığıyla gruptaki en zor deplasmandan 3 puanla dönüyoruz. Kabul etmek lazım bu akşam şans da yanımızdaydı ancak iyi oynuyorsan şanslı olmayı da hak ediyorsundur.

Maç yazısı filan yazmaya gerek yok. Maçın yıldızı 2 gol 1 asistle Elano. Emre Güngör  maçın başında yine su koyuverdi. Ne olacak bu çocuğun kasığındaki sakatlık bilemiyorum. Topal ve Elano’nun da hafif sakatlıkları varmış.

Önümüzdeki 2 hafta rahatız. Önce Kasımpaşa deplasmanı ardından içerde Eskişehirspor. Hafta içi maç yok. Rotasyon ve sakatlıkların düzelmesi için ideal.

“Şapka çıkartıyorum” için bir yorum

  1. bjk maçının kopyası gbiydi. cimbom kazanmayı alışkanlık haline getirdi. ve kötü oynasa bile sahada sistem ne, kim nerede oynuor, ne yapılmaya çalışılıyor bu anlaşılıyor. bu çok gzl. Pana ya gelince.. taraftar fln hikaye hiç bşy yok. takım olimpiakos’un çok ama çok gerisinde. dün kndimden utandım çnkü Leto’yu hiç duymamıştım ama adama hayran kaldım. mükemmel futbolcu. yusufun koşanı ve yere kndini fazlaca atanı ama beeendim adamı..

Yorumlar kapatıldı.