İlk mağlubiyet?

Bu akşam Avrupa kupalarındaki 226. maçımıza çıkıyoruz. Rakip Yunan Panathinaikos. Başlığa bakıp “ne bu umutsuzluk, Pana’dan daha iyiyiz” demeyin hemen. Size katılıyorum ancak takımdaki eksikler, yorgunluk ve zor bir deplasman oluşu nedeniyle bu sezonki en zor maçımızı oynayacağız.

Ayhan’ın olmayışı ve son olarak da Servet’in kadrodan çıkarılması önemli eksikler. Ayhan’ın oynamadığı Ankaraspor ve Beşiktaş maçlarında ortasahada organize olamayaşımız çok açıktı. Servet de defansın en önemli ismi. Onun yerine yan yana oynayacak olan iki Emre’den biri tecrübesiyle diğeri de enerjisiyle elinden geleni yapmaya çalışacak. Umarım Emre Güngör 20. dakikada su koymaz ve sakatlanıp oyundan çıkmaz. Rakibin özellikle sağ beki çok zayıf. Bu bölgede Arda’nın oynayacağını tahmin ediyorum. 90 dakika boyunca burası madenimiz olabilir. Cisse‘nin cezalı olması bir avantaj ancak kaptan Karagounis‘in beklenmedik zamanlarda uzaktan atacağı şutlara dikkat.

Tekrar söylüyorum, umudum var ve daha iyi takımız ancak bu sezon ilk defa bir maç öncesi mağlubiyete diğer maçlara oranlara daha yakınız.

Muhtemel 11’ler;

Panathinaikos: Galinovic, Bjarsmyr, Vyntra, Sarriegi, Darlas, Katsouranis, Gilberto Silva, Simao, Ninis, Leto, Salpingidis

Galatasaray: Leo Franco, Sabri, Emre Aşık, Emre Güngör, Hakan Balta, Mehmet Topal, Mustafa Sarp, Elano, Keita, Arda, Baros

“İlk mağlubiyet?” için 10 yorum

  1. 3 atmassak gs i bırakıyorum.
    5 diyecektim ama yemedi açıkçası :))

  2. Karagounis uzaktan şut çekiyo doğruda muhtemel 11 de yok :).Artık yedek mi kalıyo ya da sakatlığı mı var ?

  3. Zor maç olacağı kesin..
    Ancak böyle üst düzey maçlarda genelde gol atıp öne geçen takım psikolojik olarak biraz geri yaslanıp rakibin top yapmasına müsade eder.(İngiliz takımları hariç).

    Böyle bir durum olursa da bizim kadro adama feleğini şaşırttırır 2 dakikada..

    Nonda’nın maçı olur…

  4. o girene kadar maç biter zaten çaksa ne olur :).Bence ilk yarıda biticek bu maç.Leto keita kanadında olucak ne olucaksa tabi onlar letoyu forvet olarakta kullanabilir bu maçta.

  5. emre güngör 4 dakika ile şaştı.
    @pako
    5 oluyodu yemicek bir durum yok. bu sene bir farklı. geçen seneden sonra her maça stresli başlıyoruz ama hepsini deviriyorlar. Bu satırları yazarken skor 3-1. 4 geliyordu az kalsın.korner oldu.

  6. KoKo bu umutsuz ruh hallerini bloga değilde başucundaki ajandaya yaz sen :o)
    gidiyde febe’nin maç özetini izliym.
    2 resim arasındaki 7 farktan fazlasını bulabilecekmiyim bakalım.

Yorumlar kapatıldı.