Her iyi futbolcudan iyi teknik adam olmaz

Bknz. Şekil 3-A

Dün gece Paraguay da koydu. Son 2 maç kaldı. O kadar yıldıza rağmen 2 top yapamıyor Maradona’nın Arjantin’i. Doldur boşalt, Messi atarsa atar, 35’lik Palermo ne yapar? Türkiye’den sonra Arjantinsiz Dünya Kupası, uykularım kaçıyo’…

“Her iyi futbolcudan iyi teknik adam olmaz” için 3 yorum

  1. Portekiz de olmayacak gibi, Çek Cumhuriyeti de olmayacak, Romanya da olmayacak. Arjantin ve Türkiye de olmayacak. Afrika’yı takip edemedim orada acaba kimler olmayacak ? Kamerun Fildişi veya Nijerya olmayacaksa bir darbe daha olur. Kötü olacak Dünya kupası. Tabi büyük takımların hegemonyası bitti geyiği çevirenler bunu isteyenler (Platini’nin takımlar için dileği) içinse iyi olacak. Ama bakalım o giden dandik takımlar nasıl oynayacaklar.

  2. benimde canım sıkılmıyor degil bu duruma.birde terim efendiyle tutmuşlar 2012 kadar kontrat yapmışlar neye dayanarak yaptılarsa.ortada bir başarı yok.evimizde belkçika ve estonya ile berabere kalmasak şimdi başka hesaplar yapıyorduk…bakalım son 2 maçta mücize olacakta bizde dünya kupasına katılacagız.şansımız yüzde 0.01……!

Yorumlar kapatıldı.