Ankaraspor FIFA’ya gidiyor

Türk futbolunu yine ve yeni bir çıkmazın içerisine doğru sürükleyen Gökçek ailesini tebrik ediyoruz…

“Ankaraspor FIFA’ya gidiyor” için 6 yorum

  1. sagdaki ofansif banner’ını kendilerine ithaf ediyorum.. is it too offensive ?

  2. valla fifaya degil obamaya gitseler yinede bu takım satılmak zorunda.birde resmi sitelerinde açıklama yapmışlar uzun uzun ortada birşey yok diye daha ne olsun be kardeşim elinizde ne kadar kaliteli oyuncu varsa hepsini Ankaragücü ne verdiniz eger hiçbirşey olmayan ilişki buysa olan ilişki nasıldır merak ettim dogrusu…İnşallah ya satılır birine adam gibi lige devam ederler yada küme düşürülsünler bankasyada süper lig için çok şehir takımı var çıkmak için can atan bari onlara bir şans dogar sezon sonu 3 takım yerine 4 takım çıkar…!

  3. Seda Sayanı Türkiyenin en güvenilir kadını seçen ülkenin belediye başkanından ne beklersiniz ki !

  4. hem suçlu hem güçlü ve zeytin yağı gibi üste çıkmak deyimlerinin çok güzel örneğini verdi melih gökçek. neymiş ankarasporun bu olaylardan sonra (federasyon incelemesiyle ilgili) ligde kalması ve maç kazanması zaten mümkün değilmiş, eğer bunlar olmasaymış ankaraspor 10 -on- sene ligde kalırmış vs vs hesabını kitabını yapıp 300 trilyon zarar çıkardı. fedarasyonu şikayet edecek. artık bahanede hazır ligden düşerse. tabii biraz daha gaza gelip şampiyon olacaktık yea şampiyonlar ligine gidip orda da şampiyon olcak banane banane verin benim paramı diyebilir. hakkıdır!

  5. Dün akşam NTV Spor’daki programda en bomba yalanıda Hürriyet’le ilgili olandı. ” Hürriyet 10 yaşından beri Ankaraspor’a hizmet ettiği için onu kıramamışlar. Ankaragücüne gitmeyi çok istemiş. Ona bii jest yapmak istemişler.” Yuhhh be kardeşim bu kadarda aptal yerine konmaz bir millet.

Yorumlar kapatıldı.