Vestel’den kampanya

Son derece kötü bir ilk yarı. Bekir’in şaşkınlığı… Santos’un gününde olmaması… Zırt bir defans. Yine yıldıran sertlik. Paslı Alex. Genel olarak pek kötü olduğumuz, Gökhan’ın ateşleyiciliğini özlediğimiz bir maç.

Neredeyse aynı kötülükte bir ikinci yarı. Üstüne bir de kırmızı kart. Tamam, iki üç kere çok canını yaktılar ama Emre’ye psikolog lazım artık. Bazı şeyler ne yazık ki hiç değişmiyor.

Daum’un 65’ten önce oyuncu değiştirdiğini hatırlayan var mı?

Ama Alex’in gol pası, üstüne o ceza sahasına koşusu ve kafası yine maçı alan hareketler. Sahaya tabureyle çıkıp otursa oynatacaksın işte bu adamı.

Asıl önemli olan böyle bir maçı alabilmektir. Geçen seneki takımın bu gibi maçlarda düştüğü aciz durumları hatırlayınca, bu takımın kısa sürede çok yol kat ettiği aşikar. Milli maç arası iyi gelecektir, bir reset atmak lazım.

Nefesini tutan GS’li dostların da kursaklarında kaldı ama olacak o kadar 😉

“Vestel’den kampanya” için 7 yorum

  1. Sizce 90+4e kadar Galatasaray’lılar mı nefesini tuttu yoksa, Fenerbahçe’li mi dostlar mı? Bir de Manisa’nın ofsayttan güme giden golü ve verilmeyen penaltıdan bahsetmemişken, lafı Galatasaray’lılara getirmeniz çok enterasan. Zaten maçtan sonra Guiza da “Umaraım Galatasaray kaybetmiştir.” dedi. Herkes de bir korkudur gidiyor. Saygılar.

  2. @mesqueunclub Mac biter bitmez Koko B ‘Balınızı yiyyimmm!’ diye post atmis. Ordan getirdik lafi, korkumuzdan degil.

  3. Konuyla cok alakasiz olucak ama Muzo ve Koko Sivas’a ne diyorsunuz onla ilgilide bi post gelicek mi? Anadolu kuluplerinin basarlili olmasini cani gonulden istiyorum ama Bi Galatasarayli olarak gecen seneki tavrindan dolayi Bulet Uygun’a acayip kilim ve istifa sesleri gayet hosuma gidiyor.

    Herkes Haddini Bilmeli

  4. Emre bu asabiyeti yüzünden “UEFA finali” ni kaçırmış bir adam. O kadar Avrupa gördü, ama nafile. İnsan 7’sinde neyse 70’inde de o oluyor. Bursa deplasmanında eksikliği illaki hissedilecektir. Selçuk, Sion maçında kötüydü, geçen yılki devamlılığı yok. Bakalım o maçta Emre’nin yerini doldurabilecek mi?

  5. Emre’yi hic sevmiyorum, once duygularimizi aciklikla ifade edelim 🙂

    Alex’in pasina dikkat etti mi herkes bilmiyorum da topun donmesi duruyor, Guiza’nin onune cuk diye oturuyor top.

    Manisa son topu cevirirken, ileri pas atsa ki adam ofsayttan da kacmis , belki gola tacak, adam geriye dondu Fener’le dalga gecer gibi, izlerken aha gol oluyo , sonra da fenerliler yazar, fenerle dalga gecilmez diye dedim..

    Hakem dogru yanlis kararler verdi de, Manisa zaten Mesut’un takimi, illa ki kasaplik yapacak, zaten basiretsiz bir takim..Macin basinda gol atsaydi fener muhtemelen 5’lik olurlardi.

    Ve de gene hosgeldin Daum ve son dk. golleri diyecem ama bu yaniltmasin, altini ciziyorum, bu atilan golun kondisyonla falan hicbirseyle alakasi yok..tamamen beklenmeyen ve hatta Fener takiminin isteyerek arzulayarak attigi bir gol de degil..Bence beraberligi kabul etmislerdi, Bir Galatasarayli olarak bu ruh halleri beni mutlu etti diyebilirim, zugurt tesellisi 🙂

  6. Muzo B,kendi çevremden biliyorum.Tüm gs’liler dua ediyolar puan kaybedelim diye.Biliyorlar çünkü 10.hafta “mor”:) formaları ile Saraçoğlunun çimlerine gömüleceklerini.Bende yine bugün Ankarasporun kazanmasını yada en azında 1 puan almasını bekliyorum.Tıpkı “onların” vestel manisadan beklediği gibi 🙂
    Emreye gelince,ben seviyorum Emreyi.Tüm gslileri deli edip-kıskandırdığı için 🙂 böyle agresif oyunculara ihtiyacımız var sahada zaten,kim ne derse desin.Ayrıca emreye agresifliği yüzünden laf edenler ” please remember ” – hagi,arif,bülent,sabri,..anladınız siz 🙂

    p.s..ayrıca GATE 13,alisamiyeni bunlara dar edecek 🙂 görürsün bak 🙂

Yorumlar kapatıldı.