Balınızı yiyyimmm!

Muzo B maçtan geliyor şimdi karalar bi’ şeyler…

“Balınızı yiyyimmm!” için 15 yorum

  1. Besiktaslilar herhalde ligden coktan sogumustur. Guiza bile insallah Galatasaray puan kaybeder demis, sabki son 3 4 hafta. COk yuksek puanlarla bitcek bir lig olacak gibi Fenerle bizim aramizda, bu aslinda Fener icin avantaj. Bakalim gorelim, 30 hafta var daha yol uzun.

  2. Bir beşiktaşlı olarak ligten soğumadan önce takımdan soğumuştuk.Denizli’nin Quaresma’yı istemem dediği gün ben zaten hepsinden soğudum.Kaç tane teknik adam vardır ki dünya da Quaresma’yı istemicek?Bir beşiktaşlı olarak Real Madrid ya da Barca’nın düşmesini çok istedim çünkü Demirören ve yönetimi gitmeden bizden hiçbirşey olmayacak bunun farkındayız ve özeleştirisini yapıyoruz..Bu sene izlerken zevk aldığım takım GS.Çok ahımlı şahımlı bir top oynamasada ileri rötasyonun her bir piyonunun doğru sürülmesi oyuna yansıyor ve zevk veriyor..Neyse bakalım bu sezon hepimiz izleyip görücez ama birşeylerin hesabını yaparken gerçekten Beşiktaş’ı asla ölçüt almayın kefeye koysanız 3 gram gelmez bu takım çünkü..Bu arada koraycım merhabalar uzun zamandır görüşemiyoduk..

  3. @mutubet; evet yoktun uzun zamandır hoşgeldin… keyifler iyidir umarım diyeceğim ama beşiktaş’ın bu sene çektireceği var sanki:)

  4. Emre sonunda hakettiği kırmızıyı gördü. Kameralar da i.ne diye bağardığını yakaladı. Zaten hakem hemen onun üzerine attı Emre’yi. Artık kameralara da yakalandığı için cezası ne kadar olur bilemem ama olmalı ! Kaç zamandır hakediyordu en sonunda bir hakem cesaret etti.

    Maça gelince Fenerbahçe bu şekilde devam ederse elbet takalıcak bütün sene aynı balla gidemez, iyi oynamıyor çünkü. Bir şekilde takılacak zaten. Açıkçası futbollarında gelecek yok. Ama Alex faktörü, ona diyecek bir şey yok bu adam hakikaten fener’in yüzde 80’i.

  5. olayın fatih terime bağlı olduğuna şaşırmak oldukça garip aslında
    fatih terim’de gördüklerinizi emre’de görmüyorsanız sorun var demektir
    başına buyruk
    dediğim dedik
    daha çocuk yaşta ft’nin elindeydi emre
    dolayısıyla normaldir

  6. Alex gene ilk golde topu “öldüren” bir pas verdi..

    basiretsiz Manisa, Emre lnkhkgdnhkdgfnhdg ..neyse Muzo karalasın bizde karalarız..

  7. hep biz rakiplerin ballarından yedik
    biraz da rakipler bizim balımızdan yesin=)
    emre’ye gelince
    bir değişiklik yok ki bu çocukta
    fatih terim terbiyesi almış adam sonuçta

  8. Olayi Fatih Terim’e bagladik, mutluyuz, gururluyuz ..

    Hey Allah’im ya !

  9. @KoKo B; sezonu kapatalım değilde,yenip devam edelim yolumuza 🙂 zaten bu sene Türbülentte yok 🙂 bjk de yok..zaten hiç yoktular da geçen sene palazlandılar ağabeyler ortalarda yokken :)..ağabeyler diyorum..dikkat…:) çoğul konuşuyorum 🙂

  10. zamanla alışırsınız :)..şunun surasında 6 hafta kaldı 🙂 sabredin 🙂

  11. walla boluda kamptaydım takımları yeni sezona hazırladık çok güzeldi bi ara onunla ilgili post atıcam uzunca,sorma bu sene hiç keyfimiz yok o konuda konusalım gene sonra bol bol projeler üretelim 🙂

  12. Bence hepiniz yanılıyorsunuz..Beşiktaş yarıştan falan kopmadı hala şampiyonluğun en büyük adayı biziz, hatta puan kaybımız ne de olsa sadece 4! Ayrıca Tabata’yı aldık ne gerek varmış Quaresma’ya falan Quaresma kim ya? Bu takım beni icten ice baymaya başladı..Bu arada bence de GS ‘den ben de çok zevk alıyorum mutubet.

Yorumlar kapatıldı.