Chygrynsky Barcelona’da

Barcelona defansına Shaktar’dan takviye geldi. Chygrynsky yarın öğle saatlerinde basın mensuplarına tanıtılarak resmi sözleşme imzalayacak. Defansın göbeğinde bu sezon PuyolPique ikilisinin yeri garanti gibi. Marquez ve Milito‘nun geçen sezonki sakatlıkları çok can sıkmıştı. Yaya Toure o bölgeye çekilmek zorunda kalmıştı. Chygrynsky oraya ekstra alternatif olacak.

Bu arada Juventus’un kaç zamandır peşinden koştuğu Schalkeli sağ bek Rafinha‘yı Bayern Münich kapmış. Dün Schalke formasıyla son kez sahaya çıkan Brezilyalı futbolcu taraftarlardan baya tepki almış. Bayern de transferin bitmesine saatler kala bombaları patlatıyor. Önce Robben şimdi de Rafinha…

“Chygrynsky Barcelona’da” için 7 yorum

  1. Chygrynsky’i tanimaz bilmez etmezdim, ismini bile duymamistim. UEFA finalinde canli izleyince cok begenmistim, ismi de okunmuyordu staddan eve gelip bakmistim wikipedia dan numarasina gore. Fizigi de ayagi da cok duzgun bir oyuncu, cok rahat yedekler stoperleri Barcelona’da. Marquez’in de seneye sozlesmesi bitince yenilenmez artik tahminen.

  2. O mac ongorulerimizin kuvvetli oldugu mac olmus demekki. Naldo’nun golunde de sana mseaj atmistim, sen onu da gectim video ya cekmistin:) Koymadiysaniz onu koysaniza siteye.

    Bir de soyle bir durum var. Ey Chygrnskiy ailesinin atalari! Aile ismi bulurken inatla bize zor olsun diye mi 9 sessiz 1 sesli harften olusan bir isim sectiniz. Szymkowiak, Bestcahsnky, Solskjaer ler bile cok daha yumusak kalpliymis sizin yaninizda!

  3. @koko, dha önceden de konuşmuştuk marquezin sözleşmesi yenilenmicek die ztn kesin di en azından katalunyadan gelen hbrler öleydi..artq kesinleşti. sölesende haldun kankana getirse bzm defansa. cuk die oturur wallahi..

Yorumlar kapatıldı.