Kaç buçuk?

Daha resmi açıklamalar gelmedi ama Beşiktaş’ın Antep’ten Tabata’nın işini 8 milyon euroya bitirdiği söyleniyor. Bizim Brezilya Milli takımında oynayan Elano‘dan bile pahalı kendisi. Hastayım bizim ligde futbolcuların bonservisine ödenen paraların bu dengesizliğine.

Tabata’nın işi de oldukça zor. Büyük beklenti var kendisinden. Haftalardır Beşiktaş’ı kurtaracak 10,5 numara konuşulup duruyor. Sahaya çıktığı anda bütün gözler onun üzerinde olacak. İyi futbolcu ama bu yükün altından kalkabilecek kadar iyi mi göreceğiz. Eğer aşı tutmazsa Demirören’i 8 milyonuna yazık olacak.

Antep de iyi kalkındı Demirören sayesinde. Önce İsmail’den 5.5 milyon, şimdi de Tabata’dan 8 milyon, etti sana 13,5 milyon. Nefis para. Antep uzun yıllar maddi sıkıntı çekmez Beşiktaş sayesinde.

“Kaç buçuk?” için 5 yorum

  1. Bunun için yorumumu İşi Wolfsburg bozdu başlığında yazmıştım aynen copy paste 🙂

    Kulübü zaten batırdı, Kendi cebinden verdiği paralarla Holdingi de batıracak 🙂 Biz Elano’ya o kadar verdik. Birde yıllığına 3 verir şimdi tüpçü (1.4 müş galiba). Çok büyük krize doğru gidiyor BJK. Hem mali kriz hem de futbolcuların maaşları arasındaki uçurumlar yüzünden yaşanan anlaşmazlıklar bitirecek kulübü. Bir de onunkini iyileştirelim bununkini iyileştirelim derken hakikaten batacak. Tabata iyi futbolcu ve şuan için BJK’nın aradığı adama uyan bir tip. fakat bu kadar da verilmez. Neyse bu başka bir konuya dahil olsun. BJK’ya başarılar dileriz 🙂

  2. antep baskani ile demiroren’in is iliskileri bu kadar bilinirken bu paralara bu transferlere suphe ile bakmamak elde degil.

  3. Beşiktaş’ın transferlerinde 2 yıldır bir sakatlık var, en az 4 milyon gösteriliyor her transfer. Hoş olmayan birşeylerin döndüğü her yerde konuşuluyor. İsmi lazım değil şahıs yüzünden Beşiktaş’a zarar gelmez inşallah.

Yorumlar kapatıldı.