Bir Londra Derbisi

Dün akşam West Ham’in Millwall’u uzatmalarda 3-1 yendiği maçta holiganlar iş başındaymış. Sahaya girenler, burnu kırılanlar ve bıçaklananlar… Ne ararsan var. Özellikle West Ham’in 87’de gelen beraberlik golünden sonra saha iyice karışıyor.

link: http://www.dailymotion.com/user/footballove/video/xaa0vu_west-hammilwall_sport

“Bir Londra Derbisi” için 3 yorum

  1. Green Street Hooligans 1 ve 2 filmlerini izledikten sonra gerçekten West Ham ve Millwall taraftarları arasındaki çekişmeyi ve düşmanlığı daha iyi anladım.Adamlar dün her golden sonra kutlama yapmak için sahanın içine girmişler.Man Utd.ye atasalar bu golleri bu kadar sevinmezler herhalde.Sonuçta Millwall bizim lig sistemimize göre 2.lig Klansman grubu takımı!!

  2. dün arkadaşla ntv spor izlerken altta west ham millwall macini gördük. aklımıza direk GSH filmi geldi.. kesin mevzu çıkar dediğimiz anla ntv spor spikeri bize çıkan olaylardan bahsetti 🙂 yanlız ellerinde hiçbir video yoktu.. eline sağlık koko bu görüntüleri görmemiz gerekiyodu 😛

  3. Green Street Holigans filminden sonra baya araştrımıştım bu düşmalık hikayesini ama filmde olduğu kadar değildir diyordum anlaşılan gerçekten çok abartılı değilmiş filmde anlatılanlar.Hatta bugün Levent Tüzemen “bu olayların sorumlusu bu filmin yönetmenidir,ceza almalı” gibilerinden laf bile etti :))

    ayrıca video için teşekkürler 🙂

Yorumlar kapatıldı.