Bayern Münich taraftarlarından mektup

Bayern Münich Van Gaal‘ın takımın başına gelmesiyle büyük ümitlerle beklediği yeni sezona çok kötü bir giriş yaptı ve ilk 3 maçta sadece 2 puan alabildi. Taraftar haliyle durumdan rahatsız. Kendilerince takımın problemlerini belirlemişler ve kulübe bir mektup yazmışlar;

– 2007-2008 sezonunda kazanılan şampiyonlukta en güçlü noktamız defansımızdı. O günden beri bu bölgeye takviye yapılmadı ve üstüne üstelik Lucio satıldı. Sağ beke Bosingwa ya da Srna gibi bir isim alınmalıydı.

Oliver Kahn‘ın yeri hala doldurulamadı. Ne Rensing ne de Butt yeterli değiller.

– Orta saha çok yetersiz. Ze Roberto‘nun gidişi, Schweinsteiger‘e gereğinden fazla verilen şans ve Diego, Van Der Vaart, Sneijder veya Hleb gibi bir ismin alınamaması bunun nedenleri.

– Van Gaal’ın oynattığı baklavalı orta saha artık demode. Ribery‘i solda oynatmak yerine baklavanın ileri ucunda forvetin arkasında oynatmak onun dar alanda sıkışmasına ve istediği boş alanları bulamamasına neden oluyor.

– Formayı hak eden giymeli. Buradaki hedef yine Schweinsteiger!

– Bu kadar çok transfer dedikodusuna karışan Ribery satılmalıydı ve ondan gelen parayla takıma takviye yapılmalıydı.

“Bayern Münich taraftarlarından mektup” için bir yorum

  1. bence bayernin en buyuk hatasi riberyi satmamak oldu, ordan gelen parayla guzel bi kadro kurabilirlerdi, hatta sneijder robben gelirdi uzerinde para bile verirdi real.. ayrica van gaal sistem olarak bayerne uymayan bi hoca, bayern yillar4-4-2 oynayan bi takim, van gaal 4-3-3 cu kalsik total futbol hocasi, bence van gaali getiriyorsan ona gore kadro kurman lazim ama bayernin kadrosu hic uymuyor van gaal in sistemine..

Yorumlar kapatıldı.