Ağustos ayındaki yeni sponsorluk anlaşmaları

Sevilla – 12Bet

Sevilla, Filipinler merkezli 12Bet adlı bahis şirketiyle 2 yıllık forma sponsorluk anlaşması imzaladı. İspanyol kulübü bu anlaşmadan senede 2.8 milyon euro kazanacak. Bu anlaşma çerçevesinde stadda da 12Bet reklamları yer alacak ayrıca Asya’daki stratejik noktalarda Sevilla taraftar ürünleri satılacak.

Lyon – Adidas

Lyon önümüzdeki sezondan itibaren geçerli olacak bir imza atarak Adidas’la 10 seneliğine anlaştı. Şu anda Umbro olan Lyon formalarını önümüzdeki sezondan itibaren 10 sene boyunca Adidas üretecek. Lyon bu anlaşmadan senede 5 milyon euro kazanacak. Bu arada Lyon’un Umbro’yla olan sözleşmesi 2013’e kadar devam ediyordu. Bu anlaşmanın neden feshedildiği ise açıklanmadı.

Bochum – Netto

Bochum, süpermarket zinciri Netto’yla 2 yıllık forma sponsorluk anlaşması imzaladı. Almanlar bu anlaşmadan senede 2.1 milyon euro kazanacak. Bu anlaşmanın imzalanmasında Sportfive sports marketing and licensing adlı şirketin büyük rolü var. Sportfive Almanya’daki bir çok kulübün sponsorluk anlaşmalarını bağlayan şirket konumunda.

“Ağustos ayındaki yeni sponsorluk anlaşmaları” için bir yorum

  1. @koko, ya bizim bi sponsorluk anlaşması açıklanacaktı, hem sen hem başkan sölemişti. noldu o??

Yorumlar kapatıldı.