Rambo Okan

Ne diyorsunuz bu işe? Basının pek hoşuna gitti. Emre bu dakikadan sonra bir asist yaptı bir de gol attı. Emre’ye sarılması uğurlu geldi. Peki bu sahaya giren yılların Rambosu değil de manyağın biri olsaydı? Futbolculara karşı bir tehdit oluştursaydı?

Yanlış anlaşılmasın, Galatasaraylısın Fener’in ceza almasını istiyorsun denmesin ama olayın bir de güvenlik yönü var… En son gördük Güney Amerika’da herifin biri bıçakla sahaya daldı.

link: http://www.dailymotion.com/user/footballove/video/xa71jx_rambo-okan_sport

“Rambo Okan” için 2 yorum

  1. Ne demek yılların Rambosu ? Rambo manyak değil mi ? Bildiğin mezcup adam. Stada sokulmaması gereken biri. Zamanında bıçakla sahaya girmişliği yok mu bunun ? Ya bir gün Fener evinde misal 4-0 yenik duruma düşse bunun da kafası atsa sahaya dalsa o zaman nolcak ? Hoş bu maça bizzat sokulduğunu düşünüyorum ben, sahaya girdikten sonra Aziz Yıldırım’ın ifadesine takıldım. Normalde bu nasıl güvenlik zaafiyeti vs. gibisinden etrafına huzursuz bakışlar atarsın değil mi ? Baya durumdan memnun gibi sırıtıyor. BENCE Emre’yi taraftara iyice kabul ettirme hareketiydi, garibin eline verdiler 3-5 kuruş sonra sahaya saldılar. İlerde aynı şekli Mehmet Topuz’a da çekerler, diye düşünüyorum.

Yorumlar kapatıldı.