Kaka ve Ronaldo Bernabeu’da birer loca çakmış

Real Madrid’in iki yeni transferi Kaka ve Ronaldo, Santiago Bernabeu’da aileleri ve arkadaşları maçları izleyebilsin diye birer tane loca almışlar. Her birinde 20 koltuk bulunan localar için 238.820 euro ödemişler ve Perez bu iki yıldıza özel indirim filan da yapmamış.

Ronaldo ve Kaka’nın dışında Real’in demirbaşı Raul‘da her sezon olduğu gibi bu sezon da locasını almış. Bu arada Ramon Calderon döneminde loca almayan birçok büyük şirket Florentino Perez‘in geri gelmesiyle birlikte tekrar loca satın almaya başlamışlar. Bu şirketler arasında Coca-Cola, Endesa, Sacyr Vallehermoso ve Heineken gibi büyük isimler yer alıyor.

Bernabeu’da toplam 236 adet loca bulunuyor. 8.900 eurodan başlayan fiyatlar 400.000 euroya kadar çıkıyor. Yeni sezon için locaların %85’i satılmış durumda.

“Kaka ve Ronaldo Bernabeu’da birer loca çakmış” için 4 yorum

  1. Bir locaya mı o kadar vermişler yoksa iki locanın fiyatı mı?
    Eğer tek locanın fiyatı ise biraz pahalı.Ama tek loca ise kişi başına(119.000€ / 20 = 5.950 €) yaklaşık 6.000 € düşüyor .TL karşılığı 12.000 TL. civarında.En az 25 maç izleseler(CL,KRAL KUPASI,LİG KUPASI,LA LİGA …) maç başına 240 € eder ki izlediğiniz takım Real.
    Fener stadında bir derbi macına iyi bir yerden izlemek için bu tutarın TL karşılığı 500 TL.Arada ki fark mı ne?
    Wederson çıkıyor Ugur Boral giriyor.Orada Ronaldo çıkıyor başka yıldız giriyor.
    Biz burada acaip kazıklanıyoruz.

  2. Real localardan bu sene kaka ve ronalda dışındaki transferlerin parasını çıkarabilir

Yorumlar kapatıldı.