Eskisi gibi olur mu?

Yok Lazio ile anlaştı yok yarın Fener ile imzalıyor denilen Lugano, kendi resmi internet sitesinden Fenerbahçe’yle 4 yıllık yeni anlaşma imzaladığını açıklamış.

Avrupa’dan teklif edilen rakamlardan vergileri düşünce Fener’in teklifi daha cazip geldi heralde. Umarım Fenerbahçe bu kadar naz yapan Lugano ve çakal menajeri Juan Figer‘in burnunu iyice sürtmüştür ve kendi istediği şartlarla anlaşmıştır. Her ne kadar takımı sık sık eksik bırakacak da olsa iyi futbolcu olduğu ve Fener’e katkısının devam edeceği kesin ama taraftar eskisi gibi Lugano’ya tapar mı bilemiyorum.

“Eskisi gibi olur mu?” için 11 yorum

  1. “Her ne kadar takımı sık sık eksik bırakacak da olsa iyi futbolcu olduğu ve Fener’e katkısının devam edeceği kesin ama taraftar eskisi gibi Lugano’ya tapar mı bilemiyorum.”

    -Merak etme dostum.Herzaman taraftarın sevdiği bir futbolcu olarak kalacak.

    (bkz.gs maçlarındaki atmosferi)

  2. son gs maçından sonra “galiba artık gitmenin zamanı geldi” demesi ve bütün hazırlık dönemini takımdan ayrı Avrupa’da kulüp arayarak geçirmesinden sonra aynı düzeyde sevileceğini ben pek zannetmiyorum…

  3. ne olursa olsun yine takım için elinden geleni yapıcaktır. mükemmel bi haber oldu benim için. lugano’nun bizim için yeri ayrıdır. lugano başkadır.

  4. gerçekten çok sevindim daha sevindiri olan ise aziz başkanın prensipte taviz vermemesi taraftar ve lugano konusuna gelince savaştığı sürece taraftar her zamanki gibi ona destek verecektir

  5. ya defans lugano-r.carlos-bilica.ee alex guiza banko.6. yabancı kim olucak. iki brezilyalıya 10 küsür wermedimi fb. ya devid. nsl bi takım olucak fikri olan warmı?

  6. iyileşir siz merak etmeyin.. en azından cristian’dan daha iyi şut çeker..
    cristian dağlara taşlara vuruyo ..:)

  7. 1.5 milyon € garanti, toplamda maksimum 1 milyon € maç başı karşılığı 4 senelik anlasma saglandi.
    “Tota”baskadir ya… 🙂

Yorumlar kapatıldı.