Yeni sezon

Yeni sezon başladı ancak ilk hafta maçlarını doğru düzgün izleyemedim. Galatasaray maçının ilk yarısını ve diğer bir kaç maçın geniş özetlerini yakayabildim.

45 dakika izlediğim Galatasaray için teknik ve taktik açıdan bir şey söylemek pek mantıklı değil ancak Arda’nın yeni yeri hakkında daha önce söylediklerimi geri almak zorundayım. Hem kaptanlık hem de orta sahadaki serbestlik Arda’yı her geçen gün daha da büyütüyor. Defans bana hala sıkıntı veriyor, içim hiç rahat değil. Keita iyi futbolcu ama biraz fazla mı şova kaçıyor? Nonda gönderilmeye çalışılınca bir anda açıldı, eğer böyle devam edecekse paramız cebimizde kalsın başka forvete gerek yok. Rijkaard‘ın Barış yerine Mustafa Sarp tercihi ilginç ama Mustafa da hocasını mahçup etmiyor. Uğur artık al şu formayı Sabri’den! Bir de G.Antep teknik direktörü Jose Couceiro‘ya takıldım. Mehmet Yozgatlı’dan sağ bek, Olcan’dan sol bek olur mu hiç?

Özetlerini izlediğim maçlarla ilgili olarak; Trabzon yeni hocasıyla uyuşmuşa benziyor. Takımla fazla oynamamış, eksik noktaları görmüş ve gereken hamleleri yapmış. Sivas eski Sivas değil. Bülent Uygun kadroyu çok fazla kurcaladı. Fenerbahçe geçen sezondan çok farklı. Daum‘la beraber bazı şeyler geri dönüyor. Son şampiyon Beşiktaş’ın işi geçen sezona oranla çok zor. Kurtarıcı olarak da yıllardır sakatlıklarla boğuşan ve daha önce Eskişehirspor’a önerilen Yıldıray‘ın alınacağı söyleniyor. 10,5 numara olacakmış, ilginç…

“Yeni sezon” için 5 yorum

  1. koko sen bilirsin 🙂
    galatasarayin transferleriyle ilgili duyum varmi?

  2. Nonda’nın bu formundan sonra yeni transfer olacağını zannetmiyorum;) Belki başkanın da dediği gibi Sezer ve Ufuk konusunda bi’ gelişme olabilir.

Yorumlar kapatıldı.