Kendini ne zannediyor acaba?

“Yarın açılışımız, haftaya da Galatasaray ile maçımız var. Ama daha Batuhan’ın yüzünü bile görmedim.”

Gaziantepspor teknik direktörü Jose Couceiro

“Kendini ne zannediyor acaba?” için 13 yorum

  1. kendine baksa dünya yıldızı olur teorilerini bırakalım beyler. olacaksa olurdu/olur zaten. bırakalım bu geyikleri. neleri var bunun gibi dünyada..

  2. Bundan hiçbişe oLmicak en fazla 1-2 sene daha kör topaL iLerler…

  3. Hani başkan Batuhan’dan söz almıştı disiplinli olacağına dair. O sözle imza attırmıştı hatta. Bu adam bir akıllansa dünyaca ünlü bir futbolcu olur Türkiye’nin İbrahimovic’i. Ama nerde kendini bitiriyor.

  4. Ne yaparsanız yapın bu adam olmayacak. Futbolcu olursun adam olamazsın tabiri için Batuhan en bariz örnektir Türk futbolunda. Bir sporcu önce karakterli olacak. Sonra yeteneklerine bakıyorum ben. Batuhan nereye mi koşuyor? Yokuş aşağı kariyerinin dibine gidiyor. Kimse de bunu durduramaz artık. Batuhan’dan olmayacağı daha Genç Milli Takım’da oynarken belliydi. Kendini o kadar aynı takımda oynadığı arkadaşlarından üstün görüyordu ki buna rağmen ortaya koyduğu rezil futbol da onun burnunu sürtmedi. Bir adam Mustafa Denizli gibi Türk futbolunda saygın bir adama dil uzatıyorsa o adamdan ne köy olur ne kasaba. Çok mu sert yazdım:-) Ama öyle…

  5. Daha PAF maçlarında izlerken bu çocukta karakter sorunu var. Bundan hiçbirşey olmaz demiştim. Terim torpilli Milli Takıma falan gidince. Dedim adam edecekler mi acaba. Yanıi yanıldım mı acaba ? dedim kendi kendime. Ama alışmadık kıçta don durmaz derler. Adam sorunlu işte. Olmayınca olmuyor. Bkz. Lincoln…

  6. @ugur
    Sana katılıyorum. Özellikle Arsenal’i seyrettikten sonra..17-18 yaşında çocuklar üst düzey mücadele ediyorlar, çabalıyorlar ve eminim Batuhan’daki şımarıklığın binde biri yoktur onlarda.

  7. ya en son omuzundan ameliyat olmuştu onunla alakalı olmasın beyler..

  8. Gaziantepspor teknik direktörü Jose Couceiro

    Batuhan Eskişehirsporda değilmiydi ??

Yorumlar kapatıldı.