Kolo Toure Manchester City için sağlık kontrolüne giriyor

Chelsea’den Terry‘i koparamayan Arap City, Arsenal’den Toure’yi bitirmek üzere. 16 milyon pound bonservis bedeli karşılığında Arsenal ile anlaşan City, Toure ile de senelik 11 milyon pounda anlaşmış.

Adebayor‘dan kazanılan 25 milyon poundun üzerine 16 milyon pound da Toure’den kazanacak olan Arsenal, yeni sezon öncesi City’i iyi sömürmüş olacak. Tabii ki City’nin umrunda değil. Paralar gani gani… Toure açısından transfere bakarsak, ona da büyük ikramiye vurmuş diyebiliriz. Senede 11 milyon poundu bugüne kadar rüyasında bile görmemiştir heralde.

Toure City’nin Tevez, Adebayor, Barry ve Santa Cruz ‘dan sonra 5. transferi olacak ve yeni sezon öncesi toplam 95 milyon pound harcamış olacaklar. Bu arada çok para veriyorlar filan ama Micah Richards‘ın yanında Toure’nin oynaması City defansını oldukça sağlamlaştıracaktır.

“Kolo Toure Manchester City için sağlık kontrolüne giriyor” için 5 yorum

  1. Nasıl yani KoKo ? bu adam yıllık mı 11 milyon Pound mu alacak yani neredeyse 13 milyon Euro ? İnanamıyorum yani şuan en çok kazanan Ronaldoyla aynı neredeyse bu adam. Ne yapıyor bu City saçmalamış iyice.

  2. @selocan; ilk okudugumda ben de inanamadim. Ingiliz basininin yalancisiyim ama city oyuncu cekmek icin verdikce veriyor…

  3. Anladım ama oldukça fazla ve saçma bir rakam. Gidip Terry’e verirsin, büyük adamı takıma kazandırmak için, sonuçta o adamın reklamı da çok olur. Fakat bu adam zaten Arsenal’den ne alıyordu da bu kadar çıktılar anlamadım.

    Teşekkür ederim.

  4. bn bu oyuncuyu çok beeniorm. hep bu adam çok sağlam defans nie madrid almıo die düşünüordm. bnce city çok ii bi kadro kurdu. iyi bi form grafiii tutturabilirlerse ilk 4ten birini kesebilirler..

  5. […] sağlık konrolünden sonra imzayı atan Toure resmen Citizen oldu. Dün yazdığım postta İngiliz basınının yalancısı olarak Toure’nin senelik 11 milyon pound alacağını […]

Yorumlar kapatıldı.