Galatasaray 2009-2010

Yeni sezon formaları sonunda ortaya çıktı. Formalar hakkında yorum yapmadan önce GS TV’de de yayınlanan tanıtım öncesi şovların en kötü olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Tek kelimeyle rezillikti…

Formalar içinse reklam olayının bokunun çıktığını zaten daha önce söylemiştik. Parçalı klasik formamız yine çok sade ve güzel. Beyaz formamız da aynı şekilde. 2 aydır dedikodusu devam eden eflatun forma ise beklediğimden çok daha iyi çıktı. Fotoğraflarda ve tv’de bile eflatunun tonu birbirinden farklı duruyor. Eğer resmi sitenin açılış sayfasındaki fotoğrafa bakarsak oldukça çirkin bir forma ama tv’de çok daha iyi görünüyordu.

Canlı görüp öyle yorum yapmak lazım ama dediğim gibi beklediğimden çok daha iyi…

“Galatasaray 2009-2010” için 7 yorum

  1. Mor forma herkesin içindeki Cem Yilmaz’i ortaya çikardi.
    70 milyon teknik direktor, 70 milyon profesor oldugumuzu biliyorduk ama artik 70 milyon Cem Yilmaz oldugumuzu da ogrendik.

  2. ne kadar büyük beklenti içinde insanlar anlamadım ben. Yahu her yere giydiriyorlar yok şöyle olmamış böyle olmamış.Sokakta bu kadar zevksiz giyinen insanlar bu yorumu yapmamalı. İstiklalde gezerken ne kadar çirkin giyindiğimizi rahatlıkla görebiliriz ama atma tutma serbest nasıl olsa. Çok sinirlendim 🙂

  3. yeni forma tanıtımı mı bu şimdi. parçalı ve beyaz formanın reklamları dışında çokta farkı yok geçen seneden. Mor formaya gelince. kokonun dedii gbi canlı görmek lazm ama keşke turuncudan dwm etseydi. heleki bu sene hollanda ekolü warken.. gs store da bakıcaz artq o ışıkta nsl gözüküor..:)

  4. arkadaslar size bu yorumları yaptırabılıyorsa o forma demekkı dıkkat cekıyor başka söze gerek yok.

Yorumlar kapatıldı.