Beckham’a tepki

Beckham L.A Galaxy formasıyla kendi taraftarı önünde ilk maçını dün akşam Milan’a karşı oynadı. Milano’daki kiralık döneminden sonra Los Angeles’a geri dönmek istemediğini defalarca dile getiren Beckham, Amerikalı taraftarlardan büyük tepki aldı.

Sahaya giren bir taraftarla kavga etme noktasına kadar gelen ancak güvenliklerin müdahelesiyle tartışmadan öteye geçmeyen bir olay da yaşayan Beckham’ın bundan sonra Amerika’da işi çok zor. Beckham, maç sonrası yaptığı açıklamada da, böyle bir tepkiyi beklediğini söylemiş.

Chelsea ve City istiyormuş Beckham’ı, bakalım L.A Galaxy yönetimi taraftarın sesine kulak verip pop starı yollayacak mı?

“Beckham’a tepki” için 4 yorum

  1. ronaldo maganda, beckham popstar
    man utd 7 numaralarını sevmiyorsunuz bi türlü. var mı cantona ile alıp veremediğiniz?

  2. Arkadaş adama da her forma yakışıyor ha. Bu yaşta hala takır takır oynaması da bir acayip. Umarım Milan’a geri gelir adam futbol oynamak istiyor ama karısı yüzünden bir hata yaptı gitti işte 🙂 Gelsin milimetrik uzun paslarını izleyelim.

  3. Amerikalıların bu kadar hasta şekilde futbol taraftarı olduklarını bilmiyordum ben 🙂 futbola bile soccer diyen bir zihniyetten saldırgan, takımını şiddetle destekleyen taraftar çıkar mıymış ilginç. O gün bir de Los Angeles Lakers’ın maçı olsun göreyim ben 1 tane taraftar stada gelir mi? Beckham’a yazık oluyor. O adam da hala çok iş var ne işi var Amerika’da !!

Yorumlar kapatıldı.