Bastos&Cissokho

Lyon’nun toplam 33 milyon euro ödediği iki yeni transferi bugün resmi imzayı atmışlar ve basına tanıtılmışlar. Geçen seneki hayal kırıklığının ardından yeni sezonda bambaşka bir Lyon olacak gibime geliyor. Lisandro Lopez‘in yanına bir golcü transferi daha yaparlarsa tam olacak.

Aulas‘tan tek ricam gidip Huntelaar’ı almasın da…

“Bastos&Cissokho” için 6 yorum

  1. govou tam forvet değil ama ya daha bi’ kanat sanki. o altyapıdan çıkardıkları Yannis Tafer galiba 18 yaşında ne kadar yeterli olabilir bilemiyorum.

  2. koko bırak şu Hunte’nin yakasını ya:D Senle şu forvetler konusunda anlaşamayacak mıyız hiç önce Adebayor şimdi Hunte. Adebayor’u bilmem ama Hunte konusunda haksız çıkacaksın kanıtlayacak kendini, inşallah sevdiğim bir takıma gider tabi.

  3. stuttgart diyorlar eğer o düzeyde bir takıma giderse iş yapar ama büyük takım futbolcusu değil bence ya:)

  4. forvete gerek yok bence.altyapıdan bi tane çıkarmışlar diye duydum.govou var zaten…lyon taş gibi takım kurdu transferleri harika hem de gelecekte satabileceği isimler.ama lisandro lopez’i 24’ten fazlaya satamazlar gibime geliyor…

  5. Stutgart, tottenham gibi takımlarda çok fazla iş yapar ve geri döner büyük bir takımlara onun garantisini veririm sana. Lyon’da da fazlasıyla iş yapalbilir ,yine Marsilya’nın da kendisine ilgisi var ve bonservisinin düşmesi için pusudalar iddialara göre . Ben Real’de de kötü oynadığına inanmıyorum ama kendisinin yaratıcılığı yüksek,ofansif bir tkıma ihtiyacı var. Onun için topu ceza alanına getirsinler o acımaz. Ruud Van Nistelrooy style:)

  6. Stopere ihtiyaç var. Boumsong ve Anderson yaramaz; Cris de yaşlanıyor. Squillaci’nin yeri dolmadı daha.

Yorumlar kapatıldı.