Fener’e niyet İnter’e kısmet

Gazetelerde her gün Fener’e transfer edilen Lucio, İnter’le anlaşmak üzereymiş. Bayern Münich resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre önümüzdeki sezon sözleşmesi bitecek olan Brezilyalı defans oyuncusuyla yolların ayrıldığı belirtilmiş.

Ödenecek rakamlar daha net olarak açıklanmamış ancak Lucio’nun İnter’e 3 yıllık imza atacağı ve İnter’in Bayern’e 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği söyleniyor. 31 yaşındaki Brezilyalı 3 sene Serie A’da mücadelesini yapar, kontratı bitince de ülkesine dönüp 2 sene Brezilya liginde takılır.

Fener’in transfer listesindeki isimler bir bir eriyor. Umarım her ne kadar iyi olsa da Lugano‘ya muhtaç kalınıp o Juan Figer çakalını sevindirmezler. Başkan geçen gün taviz vermeyeciğiz dedi ama göreceğiz bakalım.

“Fener’e niyet İnter’e kısmet” için 3 yorum

  1. Aklı sıra taviz vermiyor ama olan fenere oluyor. Sıradan her yerde bulabileceğin futbolculara takımda kalması için fazladan para akıtacağına takımda savaşan, formasını terleten adamlara fazladan para versin. Eğer italya dan bi kulüple anlaşamıyorsa ve durması için bi yol varsa ne yapıp edip takımda geri döndürülmeli.

  2. onyewu bir lucio iki. fenerle adı sık sık yazılan iki oyuncuda takımlarından gitti. hamitinde adı bu aralar fenerle çok geçiyor. oda bi yere transfer olursa hiç şaşmam. Veya tim borowski.

  3. daumun açıkladığına göre bitmiş artık zaten savaşan hiç bir oyuncu durmaz bizim takımda benim korkum yine yerinin doldurulamaması aurelio ve tuncay gibi hala ön liberö ve sol kanat arıyoruz

Yorumlar kapatıldı.