Federer Liverpool kampında

Roger Federer, İsviçre’de kamp yapan Liverpool takımını ziyaret etmiş.

Bu arada sevmem Roger’ı, Nadalcıyız sonuna kadar…

“Federer Liverpool kampında” için 18 yorum

  1. Yorum yapamadan duramiyorum. Cift el backhand atan adama adam demem..

    Biraz saygi krala..

  2. bi samprass’cı olarak nefret ediorum bu adamdan. bırakmadı bi rekor fln.

  3. millet tek elle vurmayı beceremdıgı ıcın tek el backhand kalmadı KOKO BBB!! Ztn nadal da federer rakip de diiller… cunku o bi Federest.. Nadal da senin hatrın için Ağrı dağı olsun..

  4. hhaha Tenis başlığı altında cevap veremedın bel altı yapıyosun dimi=) olm bakıyorum butun rastladıgım adidas magzalarına..ilk buldugum yerde alıcm.. borcumuza sağdığız..

  5. Tenis başlığı altında da veririm sen rahat ol:) Federer tek elle backhand vurduğu için o tarafı zayıf değil mi, beceremiyo’ işte çift el backhandi… önümüzdeki ay sonu us open’da görüşürüz;)

  6. bnde nadalcııım sonun da bi aynı adamı tuttuk be koko yksa amma tersmişiz yani. yalnız agassi dedin yne olmadı. samprassın üstüne adam warmı ya..

  7. abi zayıflık goreceli bi kavram.. neye gore zayıf mesela?? forehandıne gore.. cunku forehand ı gezegendekı en ıyı forehand… ayrıca tek el backhand cok daha estetık.. nerde efendi adam var tribe girmeden efendi efendi tenisini oynıyan (Federer,Sampras) sana uymuyo, tribe giren,sova yonelık kıcını basını kasıyan adamlara bayılıyosun=)) profıl bu yanı=)

  8. forehandine lafım yok da çok daha estetik dediğin tek el backhandde top gitmiyo be efe:) sampras’a da bi’ şey demedim zaten ama o dönemin adamı benim için agassidir, nadal’dan da ötedir tek geçerim

  9. Ağrı dağı dediğiniz Nadal sizin fedexi yenmekten perişan etti gecen seneki Wimbledon ve Roland Garros finallerinde gördük.Tamam adam iyimiş ama artık zaman Rafa’nın zamanı…

  10. Tek el cift el farki, klasla kalas farki bana gore..estetikten odun verip atlayip ziplayanlara kayiyor akliniz..

    saygilar 🙂

  11. Career record 657–155 (80.9%)[5]
    Career titles 60
    Highest ranking No. 1 (2 February 2004)
    Current ranking No. 1 (6 July 2009)

    fazla soze gerek yok.. 🙂

  12. Ben Ahen kardeşime ek olarak son kez bi şey eklemek istiyorum tartışmayı sonlandırıcak.. “2 Şubat 2004’ten 18 Ağustos 2008′ e kadar ATP sıralamasında 1 numara olan Federer, Jimmy Conners’ın 160 hafta ile en uzun süre 1 numara olma rekorunu, 237 hafta zirvede kalarak kırmıştır” Zayıf backhandıne 4 yıl top atılmamıs anlasılan=))

  13. Ben severim Fedex’i. Tarantino’ya olan benzerliğinden dolayı gönlümde yeri vardır köftehorun.

Yorumlar kapatıldı.