Demirören niye yok?

Bu akşam Uğur Dündar‘ın yöneteceği ve Avrupa kupalarının değerlendireceği açık oturuma Türkiye’yi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek olan Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor kulüplerinin başkanları Aziz Yıldırım, Adnan Polat ve Sadri Şener katılacaklar.

Açık oturumun konusu Avrupa kupaları olmasına rağmen Türk futboluyla ilgili diğer bir çok konunun da gündeme geleceği bir gerçek. Daha önceden yapılan tanıtımlarda ülkemizi Şampiyonlar liginde temsil edecek olan Beşiktaş’ın başkanı Yıldırım Demirören’nin de programa katılacağı belirtilmişti ama son yapılan tanıtımlarda kendisinden bahsedilmedi.

Uğur Dündar’ın Demirören’in programa davet ettiğinden eminim ancak diğer 3 büyüğün başkanı katılırken şampiyon takımın başkanı neden katılmıyor merak ettim. İlla ki vardır mantıklı bir açıklaması. Belki Antep’te transfer görüşmesi ya da hastanede Delgado ziyareti?

Her neyse program saat 23.30’da hem Star TV’de hem de CNNTürk’te canlı yayında. Kaçırmamak lazım.

“Demirören niye yok?” için 10 yorum

  1. ben asıl eyluk ayından ıtıbaren yapılması planlanan ayklık degerlendırme programlarına bu 4lunun bır arada katılıp katılmayacağını merak edıyorum. Bu arada o programda da niye 18 takımdan sadece 4ü temsil edilecek hala çözebilmiş değilim…

  2. bir kaç haber kaynağı na daha baktım hiçbirinde adı geçmiyor kesin yok bu arada sadece avrupa ligi ile mi ilgili bilgisi olan var mı

  3. program banttan yayınlanacak. çekimler gündüz yapılmış.

    bknz.medyaspor.com

  4. beşiktaş başkanı uğur dündar’ın uşağı mı? canı istememiştir belki size hesap mı verecek.

  5. estafurullah kimse kimsenin uşagı değil elbet ama önceden katılacak denildi sonra neden iptal oldu merak konusu o…

  6. @KoKo B
    Bence katılmama sebebi şu olabilir,aynı saatlerde Kuruçeşme Arena’da” Çarşı sabaha karşı ”diye bir kutlama var orada olacağı için olmayabilir.Ancak program gündüz çekilmiş ve banttan yayınlanacaksa bilemem.

  7. avrupa ligi maçları d-smartta yayınlanacak bütün tantana bu yüzden

Yorumlar kapatıldı.