Bas bas paraları! İsmail Köybaşı’nın bonservisine 11 milyon TL

İMKB’ye gönderilen yazıda, İsmail Köybaşı’nın sözleşmesinin fesih bedeli olarak Gaziantepspor Kulubü’ne 5.5 milyon avro ödeneceği, futbolcuyla da 1 yılı opsiyonlu 5 yıllık sözleşme imzalandığı ve kendisine garanti para olarak ilk yıl 500 bin, 2. yıl 550 bin, 3. yıl 600 bin ve 4. yıl da 650 bin lira verileceği kaydedildi. İsmail Köybaşı, maç başına da ilk 2 yıl 20 bin, 3. ve 4. yıl 25 bin lira ücret alacak.

Bir de Serdar Kurtuluş’u G.Antep’e vermişti Beşiktaş, onu da hatırlatalım…

“Bas bas paraları! İsmail Köybaşı’nın bonservisine 11 milyon TL” için 10 yorum

  1. para para parrraaa illede parrrada parra varlığı bir dert yokluğu yarra.Parra parra parra,paarra parra parra yokluğu başka dert fazlası belaaa:D:D:D:D

  2. @staind
    ”Yazılarını yazarken tarafsız olmayı deneki antipatik olma…”

    madem ilacın var neden başına sürmüyorsun

  3. @Staind; Bir kere herseyden once bu kadar sosyalist ideolojiyle yazılar yazıp, bu kadar semtten bahsedip te ondan sonra gelip Barcelona gibi her zaman daha cok calisan, emek sarfeden ve her zaman Katalan olduklari icin de zorluklarla karsilastiklarini ima eden, hic bir seyin kolayını yapmayı secmeyen bir takım yerine (senin dusuncendeki Besiktas profili yani) Franco gibi bir diktatorun bile desteklemis oldugu, merkezci bir takım olan ve tarih boyunca herseyi politik baglarla cok daha kolay goturen her isini kolaycana halleden Real Madrid gibi bir takımı destekledigini soylemen gercekten buyuk bir celiski. Ben de Besiktas’liyim ancak soylediklerinin coguna katılmiyorum, herseyden once yazida ne bir karalama yapilmis ne de yanlis bir bilgi verilmis oyle bir sey olsa ben de tepki gosterirdim zaten, kaldı ki ben bu blogda yazılan yazıalrda gayet guzel insanların kendi takımlarını bile, yanlıs yaptıklarını “dusundukleri” (herkesin kendi yorumudur) hareketleri yuzunden yerden yere vurduklarını da gordum..neyse gereksiz bir tartısma olmus gercekten uzatmaya da gerek yok.

  4. Ha şimdi olayın çerçevesini şekillendirelim gS li olarak böle yazılar yazman şaçma 10 seneden beri gS ın borç muhabbeti gecer ortalıkta ben bildim bilelide hagilere popusculara tafarellere jardel lere ve daha sayamadıgım tonlarca futbolcuya 2 – 3- 10 m $ vermişlğiniz vardır… Ama bunların aldıgı paralar hiç bir zaman söylenmez ne denir gs borcu var denir nerden gelir bu borc bu futbolculara verilen paralardan ama o trasnfer zamanında o futbolcuya verilen para muhabetti yapılmaz kiiiii futbolcunun üstünde baskı olmasın diye gs kulube geneline yüklenilir….senin yazdıgın bu yazıda ise direk futbolcuya yönelik baskı unsuru olusturur böle yazılar insanların kafalarında bilinc altında yer eder futbolcunun baslangıc performanslarını etkiler AYHAN AKMAN Bjk oynadıgı süre icerisinde örnek olucaksa ….Ha ismaile verilen fazlamıdır ben az demedim ama bunu heryerde gazetelerde onuda gectim sen bile burda aklının bi köşesinde bu yazıyı yazman rahatsız edici yukarıda acıkladıgım nedenlerden dolayı. işin gerceği konu Bjk olunca direk yazman hiçç şaşırtıcı değil…. HAZIMSIZLIK BURDAN BAŞLIYO ….Levent.e nın söledikleri benım hosuma gittiği icin değinmedim, senin yaklasımın hosuma gitmediği icin değindim… ayriyetten yazdıgım yorumun sonunu okursan fenerin hakkı değil demedim(tabiki hakkıdır) ….Efendilik konusunda sen yazılarında ne kadar efendi olursan bende o kadar efendi olurum …Neymiş senin yazdıgın yazının nerelere gittini bilecekmişin insanların bilinç altında kalacagını insanları senin bile yönlendirebilecegini görecekmilşsin bu saatte beni bile burda yazı yazmaya zorlayacagını bilecek farkına varacaksın…Y.demirörene sıragelirse günahım kadar sevmem Sizin baskanlarınız gibi enson 205 m € borcunuz vardı herhalde rikatla keita ile kac oldu bilmiyom 😀 y.demirören o borcu koltugunun altına alır paşa paşa gider gitmezse ne olur biliyomusun bi daha piyasa zor cıkar stada zor gelir… Sizin lincoln veya o kadar borcu yapıp kacan eski baskanlarınızı bagrına bastınız gibi, bizim taraftarımız bagrına basmazzzz
    Bizler liseden yönetilenlerden değil, Semtten yönetenleriz…
    Senin gibiler messiyi benim gibiler C.ronaldo,mohrinho tutarlar …
    Senin gibiler Barca yı benim gibilerde Real i tutarlar …
    Senin gibiler Mclaren i benım gibiler Ferrariyi tutarlar…
    Senin gibiler zamanın iyilerini… Benim gibilerde Gelmiş gecmiş en iyiyi tutarlar…
    gS li oldugun burdan belli oluyo …
    Yazılarını yazarken tarafsız olmayı deneki antipatik olma…
    Hadi eyw…

  5. senin hangi takımlı oldugunu bilmiyom ama bjk ilgili yorumlarını beğenmiyorum bu salakca bölümü yaparken fenerin topuza 40 milyon civarında mal oldugunu yazdınız mı ??? gS Yİ Gectim onlar götü yiyip piyasaya sölemiyolar bile rikart a kaca getirdiklerini söleseler ya çakma keita yı kaca mal ettiklerini söleseler ya harbi harbi bu transferlerin ne kadar değerini buldugunu anlayalım… şimdi sizin gibi kıt akıllıların haber in altına yaptıgın acıklaması sudur. BJK bu transferden kazık yemiştir pahalıya almıstır tarzında bi yorum oluyo. Arkadasım kac kez ismaili izledin konusuyon Hele sen adamı bi sahanın icinde gör ondan sonra trasnfer ücretlerini konus….Onuda geçtim para BJK nin parası milleti ne geriyo onuda anlamış değilim … Leven erdoğan icinde böle bi yorum koymustun ADAM FENERİN YÜZSÜZLÜGÜNÜ DİLE GETİRMİŞ fb nin ne 2 kupayıda biz aldık adamda düz mantık kupa direk bizim olması lagzım demiş gercekçiliği olmasa gerçek bi giydirme var xD anladın sen onu SANADA Bİ SODA TAVSİYE EDERİM HAZIMSIZLIGA İYİ GELİR……………….

  6. @Staind; Öncelikle yorumlarımı beğenmek zorunda değilsin, her birey birbirinden farklıdır ve herkesin düşünceleri de tabii ki birbirinden farklı olabilir. Ben fikrimi yazarım sen beğenmezsin, yorumlar kısmına efendi gibi kendi fikrini yazarsın, kimin aklının kıt olup olmadığını da kendine saklarsın. Önce biraz efendi olalım…
    Siteyi ne kadar takip ediyorsun bilmiyorum ama bu yorumu yazdığına göre pek dikkatli takip etmiyorsun diye düşünüyorum. Çünkü Topuz ve Özer transferlerinde Fener’in ödediği paraların Türkiye şartlarında ne kadar yüksek olduğundan defalarca bahsettim. Avrupa’ya oranla ülkemizde ödenen bu bonservislerin futbol ekonomimizi ne kadar kötüye götürdüğü defalarca söyledim.
    Ben Galatasataylıyım ve Keita transfer olduğu gün kendisiyle ilgili yazdığım ilk postta bile acaba bu adamın bonservisine kaç para verdik diye merakımı belirttim.
    Emin ol İsmail’i senden daha çok izledim, sen kafanı yorma. Çok yetenekli ve ilersi için Türkiye’nin en iyi sol beklerinden biri olacağını düşünmeme rağmen hala eksiklerinin olduğunu(özellikle fiziksel ve defansif anlamda) düşünüyorum. Bu şartlar altında kendisine ödenen 11 milyon tl+Serdar Kurtuluş benim anlayışıma göre yanlıştır. Ki Mustafa Denizli bile bu kadar para ödenen bir adamı bir sezon kiraya verebiliriz diyor. Bu ödenen paralar da ne yazık ki Beşiktaş’ın parası değil Demirören’in parasıdır. O yüzden de taraftarın büyük bir kısmının gitmesi için gün saydığı sevgili başkanın kulübe verdiği paraları geri almadan oradan kalkmayacaktır…
    Levent Erdoğan konusuna gelince ise yaptığı önceki açıklamalar ortadayken en son yaptığı düz mantık sana kolay gelmiş ve pek hoşuna gitmiş anlaşılan. Fener’in yüzsüzlüğü nedir burada? Kural Süper kupada bu iki takımın oynamasını ön görüyor gayet açık. Beşiktaş iki kupayı da aldı biz Super kupa finali çıkmayacağız mı desinler?
    Soda tavsiyen için de çok teşekkür ederim ama almayayım sağolasın. Ben yeri geldi mi herşeyi hazmetmesini gayet iyi bilirim…

  7. Sen benim yazdığım yazıyı anlamamışın daha oyuncuya baskı oluşturur diyorsun. Galatasaray’ı bugüne kadar yapılan ve şu anda bile yapılmakta olan yanlış işlerinden dolayı ne kadar çok eleştirdim bir bilsen… Ama okumamışın siteyi, araştırmamışsın. Kendi kendine kavga ediyorsun.
    Sen Ronaldo ile gelmiş geçmiş en iyi olduğunu iddia ettiğin Beşiktaş’ını Demirören yönetimiyle desteklemeye paşa paşa devam et.
    Bu arada hazım problemim için önerdiğin sodayı da Gs yazmak yerine gS yazdığın için sana tavsiye ederim… Görünüşe göre baya ihtiyacın var.

  8. @Staind
    bak sen de beşiktaşlısın ahen de beşiktaşlı
    neden ondan bazı şeyler dinlemiyorsun? yoksa o da mı taraflı sana göre??
    bi sen mi gerçeği biliyorsun???
    ve hakkaten yazdığın yorumlarda saldırma niyetli olma.. çünkü burda kimse (hiçbir klübün taraftarı) taraflı yorum yapmıyor.
    1. sen beşiktaşlısın
    ağar ol
    terbiyeni takın kiiiiiiii takımının adını ağzına alabil..
    öle beşiktaşlı olmak senin yazdığın yorumlarla olmaz.
    senin büyüklerin yaniii gerçek beşiktaşlılar ( senin gibi 2 gaza gelip yazanlar değil) okusa bu yazdıklarını ve seni karşılarında görseler vay haline… Beşiktaşın saygınlığını anla bi..
    2. bu sitede kimse birbirini ezicek ( ne salak klüp şu adamı x paraya aldı diyecek) karakterde insanlar değil.
    3. galatasaray konusuna hiç girmiyorum çünkü muhatap alınacak bilgin yok
    4. liseye dil uzatma.. hassas bi konu o .. galatasaraylılar arasında bile gruplaşmalara yok açacak birşey.
    ama ne mutluki, SEN VARSAYKİ tesadüf olmuş ,Türkiye’nin en iyi 1 yada 2. lisesi GALATASARAY LİSESİ.
    UNUTMA!!! bizim klübümüzü o lisede okuyan insanlar kurdu. sadece FUTBOL amacıyla..
    kimse yanlış anlamasın burda beşiktaşı destekleyen arkadaşlarıma taş falan atmıyorum..
    senin kapasiten ,burada yazdığın yorumlardan anlaşılacağı gibi, o yüce kuruma laf etmeye yetmez..
    5. neden yorum yapıyosun burda???
    yüzlerce saçma sapan it dalaşı yapan – birbirine laf sokan site,blog var…
    oralara gitgsene
    emin ol daha çok haz alırsın bu tarz seylerden
    allah aşkına bizi yanlız bırak da birbirimizi yargılamak yerine düşüncelerimizi söyleyelim….

  9. @Staind

    Yorumlarını ve yazılarını beğenmediğin bu adamların sitesini her gün okumanın sebebi nedir ? Birilerine bağırıp çağırmak ya da birilerine abuk subuk cevaplar vermek hoşuna mı gidiyor ? Madem bu siteyi, içeriğini ve yazarlarını beğenmiyorsun o zaman okuma arkadaşım bu kadar basit. Her konudan haberdar olduğuna görüne sürekli takiptesin bakıyorum.

    Bir zamanlar aceto’nun da başına gelmişti millet çoluğuna çoçuğuna bile abuk subuk yazılar yazmıştı adamcağızda siteyi kapatmaya kadar gitmişti. Bu ülkede düzgün birşey yapıyorsan, bu en basitinden düzgün bir spor sitesi bile olsa, mutlaka bu güzel işleri kendi “çaplarında” baltalamaya çalışanlar oluyor. Çapları o kadar küçük oluyor ki zarar veremiyorlar orası ayrı.

    Şimdi bu yazının altına bu kadar agresif bir yoruma ne gerek var ? Hiç beğenmediğin bir kahvaltıyı her gün yapar mısın? Aynı düz mantık.. OKUMA.

Yorumlar kapatıldı.