Nerede yazıyor o kural bana da bir göster

“Hem şampiyon olduk, hem de Türkiye Kupası’nı kazandık; otomatik olarak Süper Kupa’yı da kazanmış olmamız gerekiyor. Beşiktaş’a kupanın doğrudan verilmesi gerekir. Bu bir kuraldır.”

Levent Erdoğan

“Nerede yazıyor o kural bana da bir göster” için 11 yorum

  1. ben bunca zaman bunun gibi bilgisiz, boş konuşan bi yönetici daha görmedim.

  2. bu adama bayiliorum. Serdar bilgili we yonetimindn sora gelen baskan we yoneticiler okdr bilgsz we kulhanbeyi tawrlari warki, tam halkn takimi oldklarini gosteriolr. Bu adamlari cokmu ariolar merak ediorm. Cumhurbaskani bjkli, ozmn cumhrbsknlii kupasi olsada direk bjkye wersek. Nede olsa oynarlarsa alamazlar cnku..

  3. o zmn bu mantığa göre bütün kupalar verilmesi gerekiyor nası bir mantık konuşurken düşünmüyor bu adam

  4. Sadece gülüyorum ben adamlara ( : Yazık çok yazık bu kadar da cahil,bilgisiz,kabadayı olunamaz ! Türkiye’mizin güzide bi klubünde böyle bir yöneticinin işi nedir anlayamıyorum,sadece para babası oldukları için yönetimde söz sahibi oluyorsa bu tip kişiler Beşiktaş için çok yazık !

  5. 1967-1968 sezonunda Cumhurbaşkanlığı Kupası finalini, lig ve kupa şampiyonunun oynaması gerekiyordu. Fenerbahçe 2 kupayı da kazandığı için Cumhurbaşkanlığı Kupası alınan kararla Fenerbahçe’ye direkt verildi.

    1982-1983 sezonunda yine Fenerbahçe hem lig hem de Türkiye Kupası şampiyonu oldu. Bu sefer Cumhurbaşkanlığı Kupası finalini, kupa finalinde yendiği Mersin İdmanyurdu ile değil, lig 2.si Trabzonspor ile oynuyor.

    alıntılar fatih kayanın bugünkü yazısından…emsal oluşturacak nitelikte..levent erdoğana sallamadan önce-ki kendisini sevmem- biraz araştırılması gerektiğine inanıyorum.istisnai olsa da bu sefer doğru laf etmiş.

  6. @ali

    Levent Erdoğan yakışıklı bir adam olsaydı da bu muhabbet böyle devam edecek, yorumlar yazılacak ve bu haber de yayınlanacaktı. Sen sanırım yaşlandığında yakışıklı bir varlık olarak varlığını sürdereceksin. Afferin Ali..

  7. İki kupayı aldığınız için birer yıllık İ.E.T.T. mavi kart abonmanlığı, fotospor aboneliği, boğaz köprüsünden ücretsiz geçiş (hatta emniyet şeritine dalma hakkı dahil) da olsa fena olmaz gibi gibi gibi.. dimi hacı leventt..

  8. beşiktaş yönetiminden inciler devam ediyo..
    ferrari’nin eşine şov programı işi noldu ? : ))

Yorumlar kapatıldı.