CR94

Fazla tantana yapmaya gerek yok, maganda resmen Real Madridli…

“CR94” için 28 yorum

  1. Ciğeri 5 para etmez Kilyos kırosu…. Çivisi çıkmış şu dünyanın, senin gibi okuma yazmasının dahi meçhul olan bir dallamaya bu kadar para sayması, inan bizi o kadar çok üzüyor ki… Allah adam gibi adamları korusun…

  2. Ronaldo Real Madrid’e hayırlı olsun.Niye bu kadar zorunuza gidiyor anlamıyorum adamın kendisinden büyük egosu var tamam kabul ama büyük futbolcu 94 milyon eder daha fazlasınıda eder tek başına ManU ya 2 final oynattı.Adamın özel hayatından bize ne istediğini öper..Ronaldo çok büyük futbolcu ve Real’e çok büyük hizmetlerde buluncak.

  3. Ne büyük günah işlediyse artık edilen laflara bak… Vlado’nun kan davası var heralde Ronaldo’yla 🙂

    Real’e ve kendisine hayırlı olsun. Beyaz yakıştı.

  4. “ciğeri 5 para etmez Kilyos kırosu” ronaldo yu anlatan en iyi yorumlardan biri:):):):):):):) KUTLUYORUM

  5. @Vlado : İyi de herkes mütevazı olmak zorunda değil ki bu adamın da karakteristiği öyle, belki de öyle değil ama olmaya kasıyor. Ama sonuçta sırf mütevazı değil ve giyimi kuşamı berbat diye ciğeri 5 para etmez gibi ağır laflar edilmesi garibime gidiyor. Hayır ‘ben onun çocukluğunu bilirim’ diyorsan sorun yok 🙂

  6. @AbSurDMaN : Ben kimsenin seçimine karışmıyorum, hatta çok mutluyum böle hiçbirşeye benzemeyen bir karakteri olduğuna ki bunun sayesinde futbol oynadığı sürece giydirmeye devam edicem. Ama bak hissettim sende magandaya karşı besliyorsun. Bırak bence sende gerçek duyguların dökülsün. Kılsın di mi sende magandaya? : )

  7. @AbSurDMaN : O magandanın oyununa denilecek bir lafım yok,her ne kadar sevmesemde futbolda en iyilerden olduğu gerçek. Ama en iyilerden olması mütevazılıktan eser kalmamış kıro nun teki olduğu gerçeğin değiştirmez.
    @melis : Teşekkürler!! Aynı duyguları paylaşan biz anti-magandalar oldukça o öküzün kulakları hergün çınlayacak!! : )

  8. adam çok iyi bir futbolcu (bence 1 numarası şuan) egosunun da yüksek olması bence çok normal.
    kim yerinde olmak istemez ki?

  9. kariyeri başarılarla dolu bütün kupaları kaldırdı küstahlığından egosundan parasından size ne niye kıskanıyosunuz bu kadar bütün dünya sizi bu kadar şişirse bu kadar gaza getirse sizde maganda olursunuz bana mütevazi ayakları yapmayın ronaldoyu medya ve menajerler yarattı önce sportif başarı sonra para şöhret ve devamı geldi ronaldo en büyük marka her yaptığı olay oluyor.reklamını iyi yapıyor

  10. Ayrıca Hidayet denen herif 60 milyon dolar ediyosa Ronaldo’nun sol bacağı 160 milyon dolar eder.

  11. @ilker; peki ronaldo’dan daha iyi olan, genç yaşında bütün kupaları kaldıran, reklam gelirleri ronaldo’dan daha fazla olan, medyada en az ronaldo kadar konuşulan messi’nin mütevaziliğini nasıl açıklıyorsun?

  12. ronaldo çok yetenekli bir futbolcu kimse buna birşey söylediği yok.Ama dikkatinizi çekerim sadece futbolcu sporcu değil.Onda sporcu ahlakı yok.Bırak yeteneği bir sporcuda ahlak yoksa zaten kaybolur gider(ÖRNEK SERGEN YALÇIN)

  13. iyi de adam belli ki sonradan gorme, bekler miydi bu derece para icinde yuzmeyi?
    10 sene sonra belki kendi de farkina varacak ne kadar kiro oldgunun ama onumuzdeki bikac yil boyunca gorgusuzlugun sinirlarini daha da zorlayacagindan eminim o yuzden alismaya calisin artik derim:D

  14. @Melis. Kusura bakmayın ama bir insan bu kadar yetenekli başarılı ve yakışıklı ise bırakında biraz şımarsın.TSL de bile topa vurmayı bilmeyen lamerler bu kadar havalıyken Ronaldonun yaptıkları az bile.Son olarak Ronaldodan hiç hazetmediğimide dile getirmek isterim ama siz resmen katliyam yapmışsınız ve ben bunu bir futbol aşığı olarak onun oynadığı futbola hakaret olarak görüyorum.you got it ?

  15. @Koko; Messi benim için ve bir çoğumuz için dünyanın en iyi futbolcusu. Messi ve Ronaldoyu aynı kefeye koymak anlamsız farklı insanlar farklı kültürler farklı yaşam tarzları Messi hiçbirzaman nerden geldiğini unutmamış son derece mütevazi bir insan ama Ronaldo öyle olmak zorunda değil ki tarzları yapıları çok farklı.Ronaldoyu eleştirirken biraz seviyeli olalım lütfen adamın karakteri hakkında atıp tutuyorsunuz burda arada futbolunuda hiçe sayıyorsunuz.

  16. @ilker; Ronaldo’yla Messi’nin çok farklı kültürlerden geldiğini söylemeyiz aslında. İkisi de yokluk içinde bir geçmişin ardından şöhreti bulmuşlar. Ronaldo bu şöhret sonrası şımarmış, Messi ise nereden geldiğini bilircesine efendiliğini sürdürmüştür. Karakterleri aynı olmak zorunda değildir haklısın ama dünya futbol tarihinde bir sürü yıldız gördük ama Ronaldo gibisini görmedik…
    Bu arada Ronaldo’nun futbolunu hiçe sayıyorsunuz demişin buna katılmıyorum, yeri geldi mi sevmem seni ama attığın gol mükemmel diye videosunu bile koymuşluğum vardır siteye.
    Ronaldo’yu eleştirirken seviyeli olalım peki ama o da bu kadar malzeme vermesin bize;)

  17. fotoda mikrofonun basinda durusuna bakin yeter yahu. eller belde, bacaklar capraz. kahvede okey masasinda ahkam keser gibi.

  18. way be. tüm ”B” ailesi adama gıcık. neyseki bu sene görücez messi we ronaldoyu aynı ligde. hangisi daha werimli die..

  19. hangisinin daha verimli oldugunun pesinde degiliz ki. hangisinin daha duzgun adam oldugunun pesindeyiz. o da apacik ortada 🙂

  20. @ MUZO aBi, tmm orada sana lafım yok.
    ama bi real taraftarı olarak busene barcelonaya şans wermiorum. bunun 1. nedenide ronaldo. bna göre futbolcu olarak messi ronaldonun yanına yaklaşamaz..

  21. evinde 6 yedin bu sezon. biraz icine sindir istersen, sezon baslayinca bakarsin bu kadar buyuk laf edilir mi, edilmez mi diye. 😉

  22. @ MUZO aBi, bn cimbomluuum oyuızden ”6” lafı bna işlemez, daha önceden alışkınım..
    @ KoKO, hakkaten yazdıktan sonra okudum da fazla iddaa lı olmuş:)

  23. alismis kudurmustan beterdir murat’cim.. heheheh :))))

    harbi guzel olacak ispanya’da bu sezon.

  24. TaBi SÜPer bir OYunCu o EnGüzeL FuttBooluYla insAnları FutBoola YonLENdiriYOR …

Yorumlar kapatıldı.