En çok kazanan 21 yaş altı

Futbolun ekonomik yüzünü sayfalarına taşımasıyla tanınan “Futebol Finance” dergisi, en çok kazanan 21 yaş altı oyuncuların kimler olduğunu kaleme almış. Listede 21 yaşında olan futbolcularında yer aldığını belirteyim;

1- Kun Agüero (Atletico Madrid-5 milyon euro) 2- Karim Benzema (Lyon-4.8 milyon euro) 3- Theo Walcott (Arsenal-3 milyon euro) 4- Pato (Milan-3 milyon euro) 5- Anderson (Manchester United-1.9 milyon euro) 6- Higuain (Real Madrid-1.8 milyon euro) 7- Balotelli (İnter-1.3 milyon euro) 8- Bojan Krkic (Barcelona-1 milyon euro) 9- Marcelo (Real Madrid-1 milyon euro) 10- Bendtner (Arsenal-1 milyon euro)

Bu arada yazıda Pato’nun maaşına zam istediği ve Chelsea’nin Agüero’ya senelik 8 milyon euro vermeye hazır olduğu da belirtilmiş.

“En çok kazanan 21 yaş altı” için 4 yorum

  1. Theo Walcott çok büyük oyuncu olacak 2010 G.Afrika’daki yıldız adayım. Higuain’den de umutluyum o kadar…

  2. Ben de Higuain’i çok beğeniyorum. Özellikle geçtiğimiz sezon kendini çok geliştirdi ve farkettiyseniz çok güçlendi. Kaka ve Ronaldo’nun ortasında oynama şansı yakalarda daha da iyi yerlere geleceğine eminim.

  3. bende olaya biraz ekonomik bakayıım,ne kadar genç oyuncular olsalarda türkiyede kimler ne milyon eurolar alıyor,ücretler sanki biraz düşük değil mi ? en azından ilk 2 den sonrası ??

  4. @ugur bektas; Aslına bakarsanız listeye bakınca göze ilk çarpan da o zaten. Siteyi takip ettiğiniz için biliyorsunuzdur, Türkiye’deki bonservislere ve futbolculara ödenen yüksek rakamlara ne kadar takık olduğumu.
    Mesela Real’de oynayan ve bu sezon takımın en çok gol atan adamlarından biri olan Higuain senelik 1.8 milyon euro alıyor. Turkcell Super ligde oynayan ve Higuain’in destek ayağı bile olamayacak adamlar 2 milyon euro para alıp hiç birşey yapmıyorlar.

Yorumlar kapatıldı.