Daum’a sansür

Cumartesi günü bir anket başlatmıştık, “Pazartesi günü Fenerbahçe antremanında takımın başında kim olacak?” diye. Her ne kadar anketten Daum’la Aragones pişti olur sonucu çıksa da Daum’un takımın başında olacağı daha yüksek ihtimaldi. Ancak Fenerbahçe yönetiminin teknik direktör krizini iyi yönetememesi nedeniyle böylesine bir belirsizlik oluşmuş ve herkesi kafasında soru işaretleri belirmişti.

Bu akşam saat 17.00’de yapılan sezonun ilk antremanında Fenerbahçe’nin başında Christoph Daum vardı. Bunu da antremandan görüntü alamayan ancak yüksek noktalara çıkarak antreman sahasını dikizleyen spor muhabirleri sayesinde öğrenebildik çünkü Fenerbahçe antremanları basına kapalı. Nedenini de zaten hepimiz biliyoruz. Aragones’le yollar hala ayrılamadı, Daum’un Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü olduğu hala resmen açıklanamadı. Gerçekten şaka gibi…

Bu arada Aragones‘in ismi de aslında Paragones’miş haberimiz yok. İspanyol hocanın Fenerbahçe ile yolları ayırmak için istedikleri olacak gibi değil. Fenerbahçe’nin 1 yıllık parası olan 4 milyon Euro’yu ödeyerek sözleşmesi fesh etmek istemesini yeterli bulmayan Paragones, 2 yıllık alacağının yanı sıra olası başarılarda hak kazanacağı primleri de istiyormuş.

Bu işin sonu da Del Bosque‘ye benzeyecek gibi gözüküyor. Ver elini FIFA, ver elini CAS…

Edit: Az önce(22.15) Fenerbahçe resmi internet sitesinden yapılan açıklamada bugünkü antremanın yeni teknik direktör Daum yönetiminde gerçekleştirildiği açıklanmış. Bu demek oluyorki Aragones’le yollar ayrıldı. Ama nasıl? Onunla ilgili bir açıklama yok. Onun da kokusu yarın çıkar heralde…

“Daum’a sansür” için 3 yorum

  1. avvrupada başarı isteyen bi takımın başına daum’u getirmek ne kdr doru. daum’un ne avrupa başarısı war kaç sene türkiye’de kaldı. açıkcası acaba hangi fblinin içine sindi şu transfer..

  2. Benim sindi şahsen.. Rijkaard’ın gelmesi yerine Daum’u her daim tercih ederim.

  3. yapmayn allah aşkına.daum hangi takımına cidden katkı yaptı, giderken arkasında bişey bıraktı. domestic başarılar bile ertesi yıl hatırlanmadı. bn cimbomluum daumun gelmesi işime gelir ama bnce bu kdr harcanan paraya daha ii biri gelebilirdii..

Yorumlar kapatıldı.