Riquelme geri mi dönüyor?

Dünya kupası eleme grubunda 19 puanla 4. sırada yer alan Arjantin’de Riquelme sesleri yükselmeye başlamış.

İşlerin kötü gittiğini düşünen Arjantin futbol federasyonu başkanı Julio Grondona, Milli takım defterini kapattığını açıklayan Riquelme’ye geri dön çağrısında bulunmuş. Bu çağrının yeterli olmadığını bilen Grondon, aynı zamanda Maradona’yla konuşup bu futbolcuya kapıların açık olup olmadığını öğrenmenin peşindeymiş. Maradona ise geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalarda Riquelme’yi Milli takıma yeniden çağırmayı düşünebileceğini söylemişti.

Eyvallah Riquelme iyi topçu, Milli takım içinde bir artı olur ancak Arjantin’in eleme grubundaki çoğu maçını izlemiş biri olarak kötü gidişin nedeninin hücumda değil defansta olduğunu düşünüyorum. Her maç onca pozisyona giriyorlar, penaltı kaçırıyorlar bilmem ne sonra kalelerine gelen ilk topta golü yiyiyorlar. Savunmadaki Diaz, Otamendi, Papa ve Forlin gibi isimler gerçekten çok zayıf. 35 yaşındaki Zanetti ve 32 yaşındaki Heinze de bir yere kadar.

Arjantin bu haliyle bile Dünya kupasına gider ama bu defans hattıyla uzun senelerdir olduğu gibi yine hüsrana uğrayıp geri döner.

“Riquelme geri mi dönüyor?” için bir yorum

Yorumlar kapatıldı.