Zan!

İstediği kadar bonservis bedelsiz olsun, istediği kadar Milli takım oyuncusu olsun ben bu adamı Galatasaray formasıyla hayal edemiyorum. Bizim bir Sabrimiz vardı, o yetiyordu bize. Bu da yanında bonusu oldu. Umarım ben yanılırım, Gökhan beni mahçup eder ama hiç mi hiç inanmıyorum bu adamın Galatasaray’ın futbolcusu olduğuna.

Beşiktaş taraftarı bile ne hissedeceğini şaşırmış durumda. Beşiktaş yönetimine giydirenler de var, oh be kurtulduk diyenler de. Mutubet Football güzel yazmış.

“Zan!” için 10 yorum

  1. Koko, kewell ı defansta oynatmaktan iyidir ya.. En azından bonservisi yok. Hem ben Rijkaard’a çok güveniyorum belki sabriyi bile adam edebilir. Gönül isterki sabriyi hemen satalım, hatta satmayalım bedavaya verelim ama…

  2. işte o daha kötü ya.yönetim kına yaksın şimdi.tam herşey iyiye mi gidiyor mu acaba derken patladı yine…

  3. @can, ne kadar iyi niyetlisin ya:) geçen sezon sakatlıklardan en şikayetçi takım olan galatasaray, gitti ligin en çok sakatlanan adamlarından birini aldı. istediği kadar hata yapsın genç semih’i oynatırım, bu adamı oynatmam takımımda

  4. hakan balta’nın ne kadar da soy ismiyle ironik düştüğünü sanırım sen yaşmıştın koray. bence bu soy isim gökhan’ın olmalıydı, hakediyor çünkü. inanılır gibi değil ben bu adamdan nefret ediyordum şimdi iki fanatiklik yapar severiz de allah bilir..

  5. öncelikle koray haber için teşekkür ederim.Walla inanın ben sevinsemmi üzülsemmi bilemedim.Gerçekten benim baba profesyonel futbolcuydu.gökhan zanı her zaman “serseri mayın” olarak nitelendirirdi.Ne zaman nerede patlayacağını bilemessin.çok değil geçtiğimiz sezon ilk gs maçında yoktan yere çalım yaparken kaptırıp beşiktaşın yediği golü hatırlarsınız.Ben ilk yapılan iyimser yoruma katılmıyorum.Sonuçta bir ressam ne kadar iyi olursa olsun kullandıgı malzeme iyi olmadı güzel bir sanat eseri yaratamaz.Genç Semih’in kendisini göstermesinin tam sırası.Hayırlı olur dediğim çok pahalıya patlamıcak hatalar yaparda Semih’in parlamasına yardımcı olur,Semih güzel bir performans sergiler Galatasaray’a böylelikle Gökhan ZAN’da bir oyuncu kazandırmış olur ne diyelim..

  6. bu arada bağlantıdan dolayı gönderilen çift post için kusura bakmayın yazıların yerlerinde bile yanlışlıklar var ricam üstteki postu silerseniz sevinirim:)

  7. Koray abi inanamıyorum bu adamı aldığımıza, daha bu sbh kahvaltıda şu adamları ben geçerim diye geyik yapıodum 🙂 Gökhan Zan liste başımdı..Kesin geçerim en fazla beni faulle durdurur diye..düşün artık..

    bizi utandırmasını beklemekten başka bişi yok..milli takımdayken de o kadar salladım ki kendisine, off sabır ..

  8. bnm aldıım duyum 1.25 milyon euro yıllık ücretle 2 yıllık anlaştı..

Yorumlar kapatıldı.