Beckham’ın takım arkadaşı Serhat Akın?

Fanatik gazetesi Serhat Akın’ın L.A Galaxy takımından transfer teklifi aldığını iddia etmiş. Serhat Akın’ın teklife sıcak baktığı, parasal konularda anlaşma sağlandığı taktirde yeni sezonu Amerika’da geçireceği belirtilmiş.

Haber ne kadar doğru bilemiyorum ama Serhat’ın aklı varsa bir dakika bile düşünmemesi lazım. Kocaeli, Konya derken bu sezon da yine alt sıralarda mücedele eden bir takımda oynayacağına gidip Los Angeles’ta Beckham‘la takım arkadaşı olsun, keyfine baksın, Victoria‘nın arkadaşlarına sulansın…

“Beckham’ın takım arkadaşı Serhat Akın?” için 3 yorum

  1. fanatik gazetesinde yer alan bir transfer dedikodusu üzerine yorum yapmanız biraz saçma olmamış mı? her gün fanatik ve fotomaç gazetelerinin transfer haberlerinden 10 tane blog çıkar ama bence bu yanlışa düşmemelisiniz.
    örneğin geçen gün robben’i fenere getirdiler. bunun haber değeri yok, dolayısıyla yorumlanması da yanlış..

  2. Fanatik, Fotospor ve Fotomaç gibi gazetelerin transfer konusunda ne kadar yaratıcı olduklarının farkındayım. Zaten dikkat ettiyseniz,”haber ne kadar doğru bilemiyorum ama” diyerek yorumumu yaptım.
    Her zamanki transfer haberlerinde farklı ve ilginç diye yorum yapma gereği duydum yoksa bu söylediğim 3 gazeteyi de pek salladığım yok, merak etmeyiniz:)

Yorumlar kapatıldı.