Servet

Daha resmi bir açıklama yapılmadı ama Galatasaray ve Marsilya’nın Servet için 8 milyon euroya el sıkıştığı konuşuluyor. Geçen pazar günü yazdığım “Galatasaray sezonu açıyor” başlıklı yazımda, o güne kadar basına çok yansımayan Servet transferi kimse için sürpriz olmasın, Rijkaard Servet’i o kadar da çok beğenmemiş demiştim.

Servet’in daha önce yaptığı açıklamalarda Avrupa’da oynama isteğini açıkça belirttiğini de düşünürsek 500bin euroya alınan bir futbolcunun tam 16 katına satılması bence başarılı bir hamledir. Gelen parayla yönelinecek transfer hedefleri de şimdiden masaya yatırılmıştır.

Yeni sezonda Galatasaray’ın 4’lü savunmasında 3 değişiklik olacağı kesin. Bir tek Hakan Balta’nın yeri garanti. Bakalım Galatasaray’ın ayağı düzgün, oyun kurabilen yeni stoperleri ve yeni sağ beki kimler olacak?

Edit: Akşam saatlerinde Marsilya yönetiminde yaşanan kriz sonrası başkan Pape Diouf görevinden istifa etti. Bu dakikadan itibaren Servet’in transferi de askıya alındı.

“Servet” için 3 yorum

  1. Niye resmi aciklamayi hala yapmadilar?

    Bunun disinda Mehmet Topal’in sozlesmesi ne zaman bitiyor, bilen var mi?

  2. @emir; çünkü marsilya başkanı dün görevinden ayrıldı ve servet transferi askıya alındı. bu arada topal’ın sözleşmesi 2013’te bitiyor, önümüzdeki haftaiçi ispanya’dan ona da gelebilecek resmi teklif kimseyi şaşırtmasın…

Yorumlar kapatıldı.