Jet Fadıl geri dönmüş

Yıllarca önce Siirt Jetpa Spor’un başkanıyken yaşanan yolsuzluk iddiaları nedeniyle yurt dışına kaçan ve 2002 yılında milletvekili seçildiği Siirt’e geri geldiğinde tutuklanan Fadıl Akgündüz Siirtspor başkanlığına yeniden seçilmiş. Hem de bu sefer yanına Alpay Özalan’ı da almış.

Zamanında Siirt’e Sergen, Alpay, Oktay ve Tanju gibi isimleri transfer ederek büyük olay yaratan Jet Fadıl’ın kulübün geleceğiyle ilgili yaptığı ilk açıklamalar yine bomba gibi;

”İlk hedefimiz Siirt’i 3. ligden 2. lige çıkartmak, ardından 1. lig ve daha sonra de süper lige çıkartacağız. Futbolcu ve teknik heyet konusunda en yetkili Alpay Özalan’dır. Önemli takımları Siirt’e getirtip maçlar yapacağız. Siirt’in spor noktasındaki eski gücünü yeniden kazandıracağız. Bizim hedefimiz öncelikle alt yapıyı oluşturduktan sonra Siirt’i 100 bin kişilik bir stada kavuşturmaktır.”

Beyler Siirt’in nüfusu kaçtır ki bu adam 100.000 kişilik stad yapıyor? Bir de canı çok stad yapmak istiyorsa bizim Seyrantepe’ye de bir el atıversin…

“Jet Fadıl geri dönmüş” için bir yorum

  1. 100,000 binlik stad çok da fazla değil. Bizim şehir (Gainesvılle) 100,000 nüfuslu ve şehirde 90,000’e yakın kapasiteli bir stad ve 12,000 kapasiteli bir spor salonu var. Zaten Siirt’teki spor kültürü ile Gainesville’deki çok paralel=)

Yorumlar kapatıldı.