Al sana ezik

“Beşiktaş şanslıymış ki Mehmet Topuz transferi gerçekleşmedi. Gördük ki Beşiktaşlı olsa da Beşiktaşlı duruşuna sahip değil. Transferin gerçekleşmemesi bu açıdan isabetli oldu”

Levent Erdoğan

“Al sana ezik” için 9 yorum

  1. bir taraftar olarak bu fikiri paylasıyorum, ancak yonetici olarak cok yanlıs olmus..BE-CE-RE-ME-DİK olacaktı 🙂

  2. bu adam değilmiydi sezon içinde bu takımdan bişey olmaz kız takımı gibiyiz diyen??? sonra iki kupa aldık diye seviniyor utanması gerekirken..

  3. Herkesin sahtekar olduğu bir tiyatro oyunu izledik… Utanma olsaydı konuşmazlardı zaten… Filmin bundan sonraki ilginç bölümü Fatih Terim’in, evvelden defterden silmiş olduğu Topuz’un oynadığı takımda başarılı olması halinde ne yapacağı… Bir FBli olarak, Mehmet Topuz’un Türk Futbolu’na hayırlı bir kişilik olmadığını çoktan kanıtladığı kanaatindeyim… Aziz Yıldırım FB’nin ve kendisinin prestiji için bu futbolcuyu almak zorunda kalmıştır… Aslında bu oyuncuya imza attırdıktan sonra, FB forması giydirmeden -mesela bir Rus takımına- sözleşmesi boyunca kiralamalıydı.

  4. Adamın içi acımıştır bu açıklamayı yaparken.
    -Ulan ben bir nane yiyorum ama, hadi bakalım.

  5. Eziklik sırası ona gelmez bence,futbolcu şoförlüğü yapanlar , sahaya çıktığında Topuz’dan yumruk şov isteyecek olanlar eziklikte Levent Beyi geçecektir.

  6. İyide ciğer de o kediyi istiyordu,ciğerin sahibi ciğeri zorla hain yürekli başka bir kediye verdi 🙂

  7. bence parayi gorunce agzinin suyu akti desek daha dogru olur:) ve bu durum uzuuun zaman daha zugurtun cenesini yormaya devam edecege benziyor 🙂

Yorumlar kapatıldı.