Bugün yediğin hurmalar yarın kıçını tırmalar

18_245440_ozer

Ankaraspor Özer Hurmacı için 6 milyon euro yani 12 milyon 955 bin lira istiyormuş. Ben de kendilerine “yok artık” demek istiyorum.

Özer Hurmacı örneklerden sadece biri. Ne olacak bu Türk futbolcuların bonservis bedellerinin saçmalığı? Tamam Özer yetenekli bir genç olabilir ama bugüne kadar ne yaptı ya da ne vaad etti de bu 6 milyon bonservis bedelini hak etti? Üstelik ayağı kırıldığı için bu sezonun yarısında oynamadı bile…

Galatasaray daha geçen sezon Baros‘u 5.5 milyon euroya Avrupa’dan getirdi. Yan yana koyun Baros kim, Özer kim? Ama Özer Baros’tan daha pahalı. İşe bak, saçmalığa bak.

“Bugün yediğin hurmalar yarın kıçını tırmalar” için 4 yorum

  1. bu bonservis bedelleri ancak yabanci sayisi serbest birakilir veya arttirilirsa duser. yoksa zor.

  2. aynen oyle en azindan AB uyeleri yabanci sayılmamali artik

    topuz 5 ozer 6 sercan 8 milyon euro

    saka gibi bu benservis bedelleri

    yabanci sayısı serbest bıraklımali ve buyuk takıma geldim diyip salan kucuk takımın buyuk futbolcu bozuntularına en iyi cozumdur

  3. Her sene 3 büyüklerde oynayabilecek kapasite de sadece 2-3 tane topçu çıkarsa olacağı budur, Ahmet’e 5 verince Ali’ye 6 isterler ona verince öbürüne 7 isterler böyle uzar gider bu iş. 3 büyüklerin hiçbirinin bu rakamları vermeyerek piyasayı hakettiği yere çekmeleri lazım diyeceğim ama onlar birbirlerine girip daha da kızıştırıyorlar işi.

  4. Yabanci sayisi tamamen serbest birakilirsa ilk karsi cikacak UEFA ve FIFA olacaktir. Tam tersine 2000 Proposal’ina bezner bir 6+5 kurali yavas yavas getirilecek eger ECJ karsi cikmazsa ki bir danisma organi 6+5 in uygulanabilir olabilecegini duyurmustu.

    AB’ye girersek zaten mecburen serbest olur AB vatandaslari ama biz AB’ye girene kadar futbol 15 oyuncuyla oynanmaya baslar.

Yorumlar kapatıldı.