Favori Bernd Schuster

3266570356_a63cae00631

Sabah Galatasaray’ın Juande Ramos’a teklif yaptığı ve beklemeye geçtiği hakkında konuşmuştuk. İleryen saatlerde de Bülent Korkmaz’ın istifasının kabul edildiği haberleri geldi. Yiğit Şardan’ın dünkü basın toplantısında Bülent’i ciddi şekilde düşünüyoruz demesinin üstünden daha 24 saat geçmeden Galatasaray’dan gönderilmesinin altında yurtdışında bulunan Adnan Polat’ın yeni hoca konusunda sona yaklaşmış olabileceği bağlantısını da alttaki postta belirtmiştim.

Galatasaray’ın bugüne kadar görüştüğü hocaların hepsinin aşağı yukarı istediği rakam 3-3.5 milyon euro. Yardımcılarla beraber bu rakam 4 milyonu buluyor. Şu an karar aşamasında olan Adnan Polat’ın kafasındaki favori isim Bernd Schuster. Adnan Polat’ın disiplinli hocaları sevdiğini biliyoruz. Alman Schuster’in de Getafe’de ve Real Madrid’de disiplini nasıl sağladığını hatırlıyoruz.

Adnan Polat yarın sabah saatlerinde Madrid’de Schuster’le son bir görüşme yapacak. Görüşmenin ardından Galatasaray’ın yeni teknik direktörü açıklanabilir. Yarın enteresan gelişmeler bizi bekliyor.

“Favori Bernd Schuster” için 2 yorum

  1. KoKo gazeteler hic biri olmuyor Galatasaray’in basina Koko’nun en begendigi hoca Ersun Yanal gelicek diyolar, ne diyorsun bu ise?

Yorumlar kapatıldı.