Man of the match

picture-120

Dün akşamki finalde maçın oyuncusu Xavi seçildi. Xavi gerçekten inanılmazdı bir oyuncu, Messi’ye yaptığı asist ve 90 dakika boyunca orta sahaya yaptığı patronluk alkışa değerdi. Bütün sezon oynadığı futbol ve her maç artan performansıyla bu sezon Barcelona’nın başarısında büyük rol oynadı.

Ancak benim için dün akşamki maçın yıldızı Barcelona’nın defans oyuncusu Pique’ydi. Bütün kademelerde ve bütün kritik kafa vuruşlarında Pique vardı. Bunlar yetmezmiş gibi topu oyuna sokuşu muhteşemdi. En geriden dikene o kadar güzel toplar attı ki her seferinde “vay vay vay, yine ne top attı be” dedirtti. Geçen sezon Manchester United formasıyla kupayı alan Pique, bu sezon da Barcelona ile Manchester United’ı yenerek kupayı kaldırdı. Karmaşık duygular içinde olsa gerek.

“Man of the match” için 2 yorum

  1. Koko, Pique geçen sene kiralık değildi. 2004’ten beri Manchester’ın futbolcusuydu. Bence Barca’ya bu kadar ucuza(5m€) satılması yanlıştı.

    Neyse, Man of the match yorumuna katılıyorum kısaca 🙂 Barca’yı da tebrik ederiz..

  2. uyarı için sağol dinçer, ben barcelona altyapısında yetiştikten sonra kiralık gitti sanıyordum meğerse bonservis bedelsiz gitmiş…

Yorumlar kapatıldı.