Dün akşam şampiyonluğa oynayan takım kimdi?

Dün akşamki derbi maçı için Turkcell Super ligi hiç takip etmeyen bir futbolseveri koysan tv’nin karşısına ve sorsan “Sence hangi takım lider?” diye, sizce ne cevap verirdi?

90 dakika sahanın hakimi Galatasaray’dı ama kaçırılan %100’lük goller ve defanstaki inanılmaz hatalar sezonun özeti gibiydi. Baros ligin gol kralı ama o golleri nasıl kaçırıyor, Sabri‘ye o basit pası nasıl veremiyor? Hiç mi hiç anlamıyorum. Hele Mehmet Topal‘a ne demeli? Biliyoruz asıl görev yerinde oynamıyor ve elinden geldiğince mücadele ediyor ama Yusuf‘un golünde o nasıl savunma yapmaktır be kardeşim? Peki ya Bülent Korkmaz? 90 dakika boyunca 1 oyuncu değişikliği ya da saha içinde 1 taktiksel değişiklik dahi yapmadı. Kimse bana Kewell ile Arda kanat değiştirdi demesin, onlar da zaten kafasına göre yer değiştiriyorlar.

Yenilgiye rağmen dün akşamki Galatasaray’ımın onurlu mücadelesiyle gurur duydum. Sivasspor maçıyla sezonu kapadıktan sonra umarım önümüzdeki sezon için doğru adımlar atılır. Neler yapılmalı, edilmeli bunları daha önce yazdık, bundan sonra da daha çok yazacağız ama önce yapılacak icraatları görmemiz lazım.

Bu arada tamam Beşiktaş bu sezon kötünün iyisi, şampiyonluğu hakediyor ama Mustafa Denizli ballı bir adam değil mi ya? 🙂