Önce alkış sonra ders

Mallorcalı futbolcular dün akşamki maç öncesi sahaya çıkan La Liga şampiyonu Barcelonalı futbolcuları alkışlayarak ülkemizde hayatımız boyunca göremeyeğimiz bir görüntü verdiler. Bunun örneklerini daha önce İngiltere ve Hollanda’da da görmüştük.

Maç öncesi Barcelona’yı alkışlayan Mallorcalı futbolcular 90 dakika sonunda galip gelerek taraftarlarına da şampiyonu mağlup etme keyfini yaşattılar. Şampiyonluk garanti olunca sahaya da yedek ağırlık bir kadroyla çıkan Barcelona‘nın aklı başka yerdeydi heralde. 0-1 öne geçmelerine rağmen sahadan 2-1 yenik ayrıldılar. 90. dakikada penaltı kaçıran ve hala sözleşme imzalamayan Eto’o da seneye bu takımda zor kalır.

Bu arada Barcelona’nın önümüzdeki sezon giyeceği formalarda resmi olarak olmasa da basına sızmış. Deplasman formasında 2006-2007 sezonundaki turuncuya dönüş var gibi gözüküyor.

“Önce alkış sonra ders” için 2 yorum

  1. barça’ya dün mallorca tarafından yapılan lütfun bir benzerini de real’in şampiyon olduğu son sene barça yapmıştı. el clasico öncesi şampiyonluğunu garantileyen real’li oyuncular barçalılar tarafından sahaya alkışlar ile çıkmıştı.

Yorumlar kapatıldı.